USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чому Верховна Рада затягує вибори мера у Луцьку? Опитування

23 Червня 2017 18:37
На сайті Інформаційного агентства Волинські Новини стартувало опитування, що стосується виборів Луцького міського голови. Якщо Верховна Рада під час цього сесійного засідання не прийме рішення про проведення виборів 24 вересня, то наступна можлива дата їх проведення припаде аж на зимові місяці.

Нагадаємо, виконувач обов'язків міського голови Ігор Поліщук надіслав лист щодо призначення виборів міського голови на розгляд Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування ВРУ. Після цього, 7 червня, члени Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Верховної Ради України прийняли рішення провести вибори Луцького міського голови 24 вересня.

Проте на засідання Верховної Ради досі не внесли на порядок питання про вибори міського голови у 24 вересня. До перерви роботи Верховної Ради лишився ще один тиждень. І чи буде це питання винесено на порядок денний – невідомо. Як учора заявив народний депутат від Волині Ігор Гузь, якщо цього не станеться, то наступне сесійне засідання відбудеться аж у вересні, і вибори можуть відбутися у грудні-січні 2017-2018 років, а такого затягування не можна допустити.

Своєю чергою, народний депутат від УКРОПу Ірина Констанкевич заявила, що представники цієї політсили наполягають на вчасному проведенні виборів – так як вони призначені, 24 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 24 Червня 2017 09:56
Зацікавлена структура неможе проводити опитування! Тільки незалежна!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus