USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Чому заступник Авакова подав у відставку?

13 Травня 2015 22:30
Заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар, якого звинувачують у земельних оборутках і нападі на журналістів, пішов у відставку. Причина - систематичні цькування. Про це повідомляють у прес-службі МВС, - йдеться на сайті ТСН.

Чеботар зазначив, що пішов у відставку «у зв'язку із систематичним цькуванням у вигляді замовних публікацій наклепницького характеру в засобах масової інформації; у зв'язку з розповсюдженням неправдивої інформації, яка паплюжить не тільки моє ім'я, але й Міністерство внутрішніх справ; у зв'язку з тиском на мою сім'ю у вигляді переслідувань, залякувань, погроз та незаконного стеження за мною і моєю сім'єю, включаючи доньку і навіть чотирирічну внучку».

Колишній заступник міністра Авакова підкреслив, що не порушував закон.

«Я заявляю, що вся моя діяльність на посаді заступника Міністра внутрішніх справ України - керівника апарату була спрямована на оновлення і очищення кадрового складу міліції, організацію якісно нової, сучасної, чесної і ефективної системи органів внутрішніх справ, припинення і розслідування корупційних схем (починаючи від ЄДАПС і закінчуючи злочинними схемами в ДАІ. Загальна сума розкритих крадіжок сьогодні досягла мільярда гривень. З перших днів агресії Росії я докладав усіх зусиль для підтримки і забезпечення добровільних і спеціальних підрозділів МВС, створених Міністром внутрішніх справ, які прийняли на себе перший удар ворога. Усім відомо, що наші підрозділи, з точки зору сили духу і матеріального забезпечення, на перших порах єдині були готовими дати опір агресору. Я пишаюся тим, що вніс свою малу лепту в цю роботу)», - стверджує Чеботар.

Він також підкреслив, що нічим не заплямував свою честь і готовий надати всі документи і будь-які пояснення щодо інкримінованих йому публічно і непублічно епізодів
як правоохоронним органам, так і журналістам, для об'єктивного, незаангажованого і чесного розслідування.

«Я наполягаю, щоб, не враховуючи мою відставку, органи прокуратури провели ретельне професійне розслідування всіх епізодів корупції, зловживань службовим становищем, перевищень повноважень та інших правопорушень, які пред'являли мені в засобах масової інформації. Я сподіваюся, що результати розслідування оприлюднять і моє ім'я буде очищено від сфабрикованих звинувачень, а імена замовників і виконавців цього цькування стануть надбанням громадськості. Я впевнений, що зможу захистите своє добре ім'я і продовжити роботу на благо Українського народу», - підсумував Чеботар.

Нагадаємо, Сергій Чеботар причетний до скандалу з земельними ділянками в селі Лісники і до побиття журналістів каналу Zik. Так, 28 квітня у селі Лісники біля будинку заступника міністра внутрішніх справ невідомі напали на знімальну групу. Нападники побили оператора, розбили техніку і втекли з місця інциденту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Анонім Показати IP 13 Травня 2015 23:29
а на східний фронт він поїхати не хоче, щоб воювати проти росії?
Анонім до Анонім Показати IP 14 Травня 2015 00:34
Туди Аваков поїде, бо його збираються зняти с посади. Така ініціатива зареєстрована, якщо не помиляюсь, в антикорупційному комітеті ВР. Шкіря два місяці проробив, Чеботар вже пішов. Авакова збираються турнути. А на їх місця ставлять тих кого турнули, наприклад, з братньої Грузії. Якщо не знаєте, то поцікавтеся, ким зараз призначен ліпший грузинський побратим майдану.
Анонім Показати IP 13 Травня 2015 23:29
Дупа болить.
давно пора Показати IP 13 Травня 2015 23:55
Чомусь перестали заставляти виписувати Іменем Закону.....Може є зв"язок?
не пацик Показати IP 14 Травня 2015 00:30
тому що луценко з командою вертаеться назад в мвс : ви що думали що вони про вас думають- чи бандитів ловлять ? головне луценку вернутися в крісло европейского міністра мвс : я цілком серйозно : так що поки неспішіть видаляти коменти-хай почитають діючі і пенсіонери мвс
Анонім до не пацик Показати IP 14 Травня 2015 00:36
А хто зараз погодиться працювати в нинішньому уряді, окрім алкашів та запроданців?
не пацик до Анонім Показати IP 14 Травня 2015 01:38
А нагадай мені коли таких небуло ?
Анонім до не пацик Показати IP 14 Травня 2015 06:08
А ти назови в уряді Яника хоч одного, якого, наприклад, ти бачив п'яним, на відміну від самого Пороха?
Usa Показати IP 14 Травня 2015 03:24
Скоро все измениться на Украине в хорошую сторону. Война закончится. Будет у вас федерация, децентрализация. Олигархов скинут и будут нормальные люди у власти. Те, что сейчас у власти, их судить будут, кого в тюрьму, кому кулявлоб, кого то будут искать через Интерпол, "шарфики" многих ждут. Слишком много крови на их руках.
радован до Usa Показати IP 14 Травня 2015 04:29
если бы не было яныка-вора, не было бы предпосылок для того, что случилось сейчас. Он не помирил Запад и Восток, он просто ковал железо, стоя у кассы. Потеря сына - это расплата за беды народа. Деньги не вернут его. Так было у Горбачева, когда ушла от него Раиса, так будет со всеми, кто народ делает чернью.
Анонім до радован Показати IP 14 Травня 2015 06:16
При Яныке - воре, точнее говоря, в его бытность, что премьером, что президентом, уровень жизни народа повышался. При лидерах майданов, т.е. при Ющенко и Порошенко, уровень жизни народа, мягко говоря, падал и падает. Добавим сюда вашего избранника, т.е. первого президента Украины - Кравчука, и нашего - Кучму, и получаем, что вам, т.е. жителям западной Украины нельзя доверять выбирать руководителей. Только без обид, а если есть, что возразить, то давай, но без бла бла бла.
радован до Анонім Показати IP 14 Травня 2015 07:37
Почему же, отчасти согласен. Только, говоря о "росте" при януковиче, ты забыл сказать о цифрах, а сказал просто те самые ...бла-бла. Может, ты забыл, как он метался между Россией и ЕС, пытаясь продаться по-дороже? Как у ЕС требовал 70 миллиардов, дабы войти в Европу? Как Азирка, критикуя попеременно, то рашку, то европу, катался и там, и там, то прогибаясь, то становясь в позу. Смех. Аферюга из аферюг, но в премьерах. А как там Тигибко, который, если не ошибусь, крепким грудным голосом обещал и убеждал, что уже в 11, потом в 12, затем в 13 году, украинские госработники будут получать европейские зарплаты))) Друже, никто не забыт, как говорится, и ничто не забыто! Уровень взяток в больницах и ... других организациях достиг небывалых высот. Разве нет? Это чьи дела? Шикарная дорога была Константиновка - Донецк. Но ты ездил в самой Константиновке? Зато Донбас-Арена строилась. Шахтарям нужны были зрелища... Ну эт так, по мелочам. А, если вспомнить ваших министров, с...к с большой буквы - здравоохранения, юстиции, мвд... Кто они, зачем они пришли во власть? Знаешь - зачем? Так расскажи мне, послушаю.
Анонім до радован Показати IP 14 Травня 2015 10:36
По поводу "а сказал просто те самые ...бла-бла" - в обоих случаях при Яныке толщина списков получающих субсидию студентов заметно уменьшалась. ДА и по своему карману бюджетника, без учета приработков, я ощущал улучшение. Или ты хочешь сказать, что при Яныке уровень твоей жизни падал?
радован до Анонім Показати IP 14 Травня 2015 13:03
приколол ты меня своими ощущениями... Янык, еще когда в премьерах ходил сделал улучшение теще пенсионерке, аж на двадцать гривен. Укакаться! От таких денег у нее весь мир был перед ногами))) То что тебе хотел сказать, я сказал и то, что сделано сейчас, то не без его, кретина, стараниях и умениях урки.
радован до Анонім Показати IP 14 Травня 2015 07:56
Кстати, назовись как нибудь. А то - "аноним". Улыбаться хочется. Хотя б Васей. Так вот, Аноним, (без обид) расскажи еще, чтобы было бы с Януковичем, с Украиной, если бы путян, в тот момент, не подарил бы ему хороший куш - 3.2 миллиарда? Что было бы с народом? Это при твоем заявленном "повышении уровня жизни народа". Был момент, что денег никто давать не собирался - ни путятич, ни ЕС. Что было бы со страной? Так кто ее довел до такого состояния? Многовекторность кучмовская, в которой основой лежало одно - проедание того, что осталось с советского, коммуняцкого стола. Но жрал Кучма только своими ручками, жаль что куски с этого стола становились меньше и меньше, а аппетит, к сожалению, только увеличивался... И уже добирал со стола - Янык.
Анонім до радован Показати IP 14 Травня 2015 10:31
Кстати, если называюсь, то трут безбожно. Вполне возможно, что понял, кто я такой. А вот по поводу "метался между Россией и ЕС": его "метания" привели к тому, что Украина вообще оказалась способной выжить после заключенного Юлей газового договора. При это он не лег под Россию, а вынуждал ее идти на уступки. Я не говорю, что Янык идеальный. Но в любом случае он был лучше в роли президента, чем Ющенко либо Тимошенко. Ведь именно последних двух команда и правит сейчас Украиной.
Радован до Анонім Показати IP 14 Травня 2015 13:06
все что они делали - безбожное воровство, ложь и очковтирательство, а главное - война... "Он не лег под Россию".. Ты вынуждаешь сказать, что если не лег, то встал раком. И эти путинские 3.2 мрлд в аккурат пошли на оплату квартир и льгот и "командировочных" беркуту на майдане... Не лег... Это что, очередная хрень рассчитанная на идиотизм?
Радован до Анонім Показати IP 14 Травня 2015 13:09
мне параллельно - кто ты. Меня ж не "трут", изьясняюсь на русском и вообще никто не сказал хренового слова по поводу языка. Будь адекватен, находи правильно причинно-следственную связь и будет тебе счастье. Адье.
Радован до Анонім Показати IP 14 Травня 2015 09:30
Сбёг данецкий!
Реальність сьогодніш Показати IP 14 Травня 2015 07:25
Керують Україною- ненькою ті, кому вона зовсім не потрібна і її бідний народ ... Дуже добре тим, хто при владі був після розпаду СРСР було все прихватизовувати і розбирати . Землю десятками гектарів прихватизовувати і по сьогодні. А ті, що вроді керують, то це не керування, а розкрадання України. Ніхто нас не чекає в Європі, шановні.Наші родючі землі, так, прикинулися всім в око.Будемо скороно скуплені з землею разом. Кріпаки ми І феодалів маємо неофіційних.
Радован до Реальність сьогодніш Показати IP 14 Травня 2015 07:59
это судьба значит. Она как генетика - приговор.
радован до Реальність сьогодніш Показати IP 14 Травня 2015 08:06
но бздеть не надо - прорвемся ))))
Опа- опа Показати IP 14 Травня 2015 08:45
коментар було видалено
Радован до Опа- опа Показати IP 14 Травня 2015 08:49
тебе бы стихи писать. куды.
Радован до Опа- опа Показати IP 14 Травня 2015 08:51
всегда нужно надеяться на лучшее, но знать, что будет ... как всегда.
Місько Показати IP 15 Травня 2015 10:27
МІЛІЦІЯ НАМ НЕ ПОТРІБНА. РОЗДАЙТЕ В КОЖНУ СІМ"Ю ЗБРОЮ І НЕХАЙ ЗАХИЩАЮТЬ СВОЄ ЖИТЛО ВІД БАНДИТІВ САМОСТІЙНО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus