USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Чорну ікру стали частіше купувати»: Чорновіл про покращення життя українців

1 Лютого 2018 08:29
Політичний експерт, народний депутат ІІІ-VI скликань Тарас Чорновіл розповів, що українці все частіше можуть собі дозволити купити чорну ікру.

Про це він заявив в ефірі телеканалу NewsONE.

«Абсолютна більшість людей купує собі продукти, на які я можу хіба дивитись і облизуватися, хоч і був чотири скликання народним депутатом. Зріс попит на чорну ікру, люди спокійно собі купують, а раніше її навіть не завозили. А тепер люди почали жити краще. Я от дивлюся, що купують люди в супермаркеті біля мого будинку. А я нагадаю, що я живу не в Конча-Заспі чи в Царському Селі, а на Позняках, пролетарський район», – розповів Чорновіл.
«Я розумію, що у нас є достатньо багатих людей. І думаю, що наша страшна проблема не в тому, що є багаті люди. Проблема в тому, що є дуже бідні люди. І також проблема в тому, що велика частина багатих людей не платить податки», - заявив Чорновіл, висловивши переконання, що серед них можуть бути і ті, хто в супермаркеті купує супердорогі продукти.

«А що стосується Порошенко і Луценко, чи могли вони поїхати на острови? А чому ні? А чому ніхто не говорить, що минулий новий рік цей самий Порошенко зустрів на фронті? Луценко, повернувши державі такі суми, теж має на щось право », - вважає політолог.

На закінчення він розповів старий анекдот про дочку декабриста: «Старенька графиня запитує свою служницю:« А що за крик на вулиці?» - А це вийшли люди, революцію роблять. - А навіщо революція? - «Щоб не було багатих. - А мій батько виходив на Сенатську площу до декабристам, щоб не було бідних ...», - висловився екс-нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 1 Лютого 2018 08:59
Слухати тарасика - себе не поважати,не знає як кому лизнути,шоб підібрали запроданця!
Луцьк вечiрнiй Показати IP 1 Лютого 2018 09:12
Кастрюли, наелись икорки?
123 до Луцьк вечiрнiй Показати IP 1 Лютого 2018 09:24
Їдь до себе звідки приїхав, - там ХОРОШО ТАМ РУССКИЙ МИР!
Кхе Показати IP 1 Лютого 2018 09:16
Придурок
Таня Строцюк до Кхе Показати IP 1 Лютого 2018 10:12
не людина
остап Показати IP 1 Лютого 2018 09:22
Нажаль в розумних батьків дурне дитя вродилося( Депутатам зп підвищили, от вони і купують, та ще ж олігархи більше зголодніли. Ти вийди на вулицю до простих людей, поїдь у віддалені райони подивись як народ "обжирається чорною ікрою"!!!
Виборець Показати IP 1 Лютого 2018 09:31
Господи!Який був батько.Напевно один з кращих політиків України.А це чудо меле,як з похмілля.Зміни прізвище,підхалим шапкокрада.
fsdfdsfds Показати IP 1 Лютого 2018 10:14
"Чорна ікра" про яку він говорить стоїть 15 гривень банка. Желатиновий замінник

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus