USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Чужих дітей не буває»: у луцькій школі продавали солодощі заради благодійності

11 Грудня 2017 14:14
Благодійний ярмарок «Солодощі» у рамках щорічної акції «Миколай про тебе не забуде» відбувся 11 грудня у Луцькій загальноосвітній школі I-III ступенів №17.

Так, учні 5-11 класів та їхні батьки приготували різноманітні смаколики, аби, продавши їх, зібрати кошти та зробити для онкохворих діток сюрприз на свята, адже чужих дітей не буває.

Зі слів заступника директора школи з виховної роботи Інни Савчук, за кошти, які планують зібрати на ярмарку, закуплять необхідні речі у Волинську обласну дитячу клінічну лікарню, зокрема у відділення, де лікують онкохворих дітей.

«Ми домовилися з завідуючим педіатричного відділення № 3 Сергієм Миронюком, що сьогодні по завершенні акції закупимо все необхідне для хворих дітей та завеземо їм. Вручати подарунки будуть учні та наш волонтер з програми «GoCamp» Альберт, який приїхав з Нігерії, та знаходиться у нашій школі вже третій тиждень», - зазначила Інна Савчук.

Своєю чергою, мама учня, який навчається у 17 школі, Олена Маркова розповіла, що спонукало її долучитися до заходу. «Ми вирішили взяти участь у цій благодійній акції, адже чужих дітей не буває. Я особисто пережила дві «онкології», тому активно долучилася до цього заходу. Ми передали речі, зокрема дитячу білизну, та напекли багато солодощів, які сьогодні плануємо продати», - каже пані Олена.

Насамкінець представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Інна Ткачук зауважила, що подібні заходи навчають дітей робити добро та не забувати про своїх ближніх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus