USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чи лунатимуть звуки феєрверків на вулицях Луцька?

23 Грудня 2014 08:40
Лучани просять заборонити феєрверки. Мешканці обласного центру обурені тим, що на вулицях міста кожного дня лунають звуки салютів. Мовляв, наразі це - недоречно: не той час і не та ситуація в країні.

Про це під час оперативної наради у Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 23 грудня, повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як.

З її слів, лучани просять заборонити феєрверки на території міста, оскільки вони заважають відпочивати увечері, після важкого робочого дня, а усіх, хто нехтує забороною потрібно штрафувати.

«Та й моральна атмосфера - трохи не та», - запевняють містяни, звертаючись на гарячу лінію у групу оперативного реагування «15-80» й просять міську владу посприяти, аби звуки феєрверки на вулицях Луцька не лунали.

Нагадаємо, депутати Луцької міської ради 27 серпня цього року ухвалили рішення «Про заборону використання піротехнічних виробів (феєрверків) у Луцьку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
микола Показати IP 23 Грудня 2014 08:46
правильно!!і взагалі в кого зараз ще залишились гроші на феєрверки віддайте в ато або дітям яких кожна копійка -може врятувати життя!!!!!!!!!!!!!
Андрій до микола Показати IP 23 Грудня 2014 09:53
Вже на АТО стільки зібрали, що можна цілу армію танками забезпечити, не те що харчуванням та одягом. Система крутіша МММ і "Меча і орала" з 12 стільців
месник Показати IP 23 Грудня 2014 08:49
Я думаю що можна було обмежетись часом до 22.00 . Можливо це наївно, но весілля у людини чи день народження дитини, маэ запам'ятатись. Звісно техніка безпеки по нормам, а так якщо до 22.00 особисто мені не заважатиме!!
Штефан, Луцьк Показати IP 23 Грудня 2014 10:55
Не треба забирати у людей новорічне свято! Не усе в нас зараз погано, а буде ще краще! Хай лунають новорічні салюти та фєйєрвєрки! Хай льється шампанськое! Свято є свято! Слава Україні!
Анонім до Штефан, Луцьк Показати IP 23 Грудня 2014 14:18
Скажи це військовим і їх сімям! І дивись їм в очі, паскудо
1234 до Анонім Показати IP 23 Грудня 2014 19:55
1. в очі їм повинна дивитись держава, а не якийсь батько, у якого є ще можливість зробити радість своїй дитині. 2. люди кожен день відправляють хто що може на ато. може пора державі почати воювати за власний кошт, а не тільки волонтерським рухом витягувати воєнні будні. 3. і питання не в тому хто скільки дає, якщо треба всі разом зберемось і віддамо, питання в тому, що вже давно пора державним мужам думати про громадянське суспільство, а не жерти з корита поки не зняли з посади.
месник до 1234 Показати IP 23 Грудня 2014 22:23
Цілком згоден!!!! Нас доять, ще лишають права на все! Срав я на них і наїхні накази!! Своїй дитині я зроблю свято, з феэрверками та Дідом Морозом! І даю Вам гарантію що, Лучани більше незадоволені Романюком, ніж салютами!!!!
месник Показати IP 23 Грудня 2014 16:29
Аноністе ти знову мене достаэш?? Ну чого тобі не йметься? Вже все тобі дали, Майдан, Бурштин, розбій, іди працюй!!!!). Чи пукова м'яза слабенько працюэ???? В Нас забрали все, роботу, гроші, свободу, землю, то ти щэ хочеш забрати у дітей свято??? Да кожна дитина мріэ щоб батьки зробили чудо, а діти Ган..н, будеш ще вякати?????? Чи діти військових не хочуть щоб тато запустив ракетницю у небо? Поясни дитині що замість Діда Мороза чи Миколая прийде чарівний Самооборонівець, який замість подарунків принесе їм коктейль молотова, а замість привітань скаже Слава Україні!!! З сучасними дітьми, тебе просто пошлють на ...!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus