USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чи має Луцькрада гроші на дитсадок

22 Липня 2014 17:41
Цього року запланували відкриття дошкільного навчального закладу № 25 на вулиці Чехова, 4, де раніше знаходилося відділення пенсійного фонду. Однак це вже другий ДНЗ, на який у міста не вистачає грошей.

Про це повідомив під час оперативної наради Луцький міський голова Микола Романюк сьогодні, 22-го липня.

Нагадаємо, як повідомляв раніше заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев, у дитсадку планувалося створити діяти чотири групи по 25 дітей в кожній. Вартість реконструкції становила приблизно 4,5 мільйона гривень. На початку 2014-го року планували відкрити новий ДНЗ вже цьогоріч.

Втім, грошей на нього немає.

«Садочок на Чехова не будемо продовжувати ремонтувати. Ці кошти ми знімаємо, щоб забезпечити економію газу. Адже треба зекономити 30% від минулорічних потреб блакитного палива. Якщо ми не впровадимо енергоощадних заходів, то взимку діти мерзнутимуть, а цього не можна допускати», - наголосив Микола Романюк.

Зауважимо, що подібна ситуація склалася і з реконструкцією колишнього ДНЗ № 21 на вулиці Декабристів, де раніше знаходилися відділ у справах сім’ї та молоді та Служба у справах дітей Луцькради, Волинська обласна громадська організація «Інваволинь» та Волинський обласний центр соціально-психологічної допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 22 Липня 2014 18:06
Тоді ми будимо дітей замість садочку в центр паперових послуг (ЦНАП) водити!Їм в цьму році було виділено з міського бюджету на покращення надання адміністративних послуг населенню 99 тис. грн;а ще міської казни було виділено 250 тис.грн взагалі не зрозуміло на що - "запобігання і лікування важких опіків на польсько-українському прикордонні" http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/deputaty-zatverdyly-byudzhet-mista-na-2014-rik
Анонім Показати IP 22 Липня 2014 19:00
Всі гроші на армію і на пам`ятник бандері.
анонімний анонім до Анонім Показати IP 22 Липня 2014 19:17
Всі гроші на отримання бюрократичної кабінетної армії дармоїдів та чиновницької орди кумів,братів,свтів і т.д.
Лучанин Показати IP 22 Липня 2014 19:49
Отака "турбота" міськради про дітей - грошей на садочок нема, а на спорудження пам’ятника Бандері виділили. Антинародна міськрада!
знаючий до Лучанин Показати IP 22 Липня 2014 21:08
Антинародна міськрада тільки про своїх дітей турбується,чужі для неї то не діти! а на пам"ятник Бандері коштів не виділили!
Анонім Показати IP 23 Липня 2014 09:19
Дивно. При попередній "злочинній" владі вистачило коштів, щоб побудувати новий садочок, а зараз не вистачає. Хто ж тоді злочинна влада?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus