USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чи може кредитна картка замінити МФО*

29 Листопада 2021 15:58
Українці звертаються за маленькими позиками до МФО, коли необхідно придбати ліки, відремонтувати техніку тощо. А чому, коли гроші потрібні терміново, не зняти їх з кредитної картки?

З цим питанням ми звернулися до представників «Райффайзен Банку», які ознайомили нас із правилами користування кредиткою. Виявляється, замовити кредитну картку онлайн набагато доцільніше з фінансової точки зору, ніж звертатися за позикою до мікрофінансових організацій, і ось чому.

Як працює МФО

Вони кредитують населення без довідок про доходи, тобто без підтвердження фінансової платоспроможності боржника. Саме тому мікрокредити отримують всі охочі – безробітні, особи з поганої кредитною історією, неплатники зі стажем.

Висока відсоткова ставка, незначні суми кредиту, надто короткий термін погашення боргу – такі умови супроводжують начебто вигідні мікропозики. Але ж для отримання кредитної картки також не потрібно документально підтверджувати свій фінансовий стан – вам знадобиться лише паспорт та код!

Чому кредитна картка безпечніша

Користувач може зняти готівку у банкоматі в будь-який час, навіть при наявності нульового чи мінусового балансу по картці. В межах кредитного ліміту, звісно. Зокрема, «Райффайзен Банк» кредитує на особисті потреби на суму до 250 000 грн, а грейс-період складає аж 57 днів.

За цей час реально встигнути повернути борг на картку й нічого за це не переплатити.

ВАЖЛИВО: якщо потрібна більша сума чи довший термін на погашення боргу, розгляньте банківські кредити. Умови їх отримання відрізняються від карткового кредитування. Проте вимоги до позичальників також не суворі.

Звісно, за умовами користування кредитними коштами з картки процентна ставка також нараховується й спрацьовує у перший день прострочення. Але на відміну від кредитування в МФО, вона стабільна й зафіксована в офіційних правилах на сайті raiffeisen.ua. Тобто боржник захищений від прихованих платежів та поступового збільшення процентної ставки, що гарантовано не зросте «у геометричній прогресії», як набігають відсотки по боргу в МФО.

АТ «Райффайзен Банк» ліцензія НБУ № 10 від 02.07.2021 Матеріал розміщено на правах реклами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хм Показати IP 29 Листопада 2021 16:56
Реклама

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus