USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чи насправді замінували «Ягодин»

11 Серпня 2014 13:29
Правоохоронці не підтвердили інформацію про замінування митного поста «Ягодин». Тепер жартівнику загрожує до шести років позбавлення волі, - інформують у прес-слубі волинської міліції.

Правоохоронцям про замінування митного поста «Ягодин» повідомив інспектор митної служби. На місце події миттєво прибули керівництво обласного управління міліції, слідчо-оперативна група райвідділу, експерти-вибухотехніки та кінологи.

"У чергову частину любомльського районного відділу міліції надійшло повідомлення про те, що митний пункт пропуску заміновано. Прибувши на місце події, працівники ДАІ перекрили рух транспорту по обидві сторони митної зони. Персонал евакуювали. Експерти-вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками перевіряли автомобілі, які перебували безпосередньо на території пункту пропуску «Ягодин». У результаті огляду вибухівки чи інших предметів, які б становили небезпеку життю та здоров’ю громадян, не виявили", - розповів начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Нині зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення особи, яка зробила телефонний дзвінок.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus