USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чи не шкодують волиняни, що підтримали Майдан

22 Листопада 2014 14:29
Рік, після початку Майдану, у День гідності волиняни знову зібралися на Театральній площі Луцька й розповіли, що, на їхню думку, дав Майдан Україні, і чому варто було зробити революцію «Гідності».

Нагадаємо, що Майдан у Луцьку «прокинувся» вчора, 21-го листопада.

Волиняни впевненні, що Майдан докорінно змінив Україну, зокрема, і свідомість людей. А як би він не був торік, то відбувся б цього року чи наступного, адже українці не терпіли б більше гноблення «режиму» Януковича. Також волиняни вважають, що коли б Майдану не було, то Путін був би уже на теренах Лесиного краю.

«Україна обрала європейський вектор розвитку. А раніше було не зрозуміло до якого берега ми пристанемо. Тепер люди з розумом знають, що наш шлях лише в Європу. Окрім того, ці події докорінно змінили країну, адже нація піднялася з колін і люди почали вірити в те, що дійсно можна щось змінити. Також зміни відбулися і в свідомості як молоді, так і старших людей. Ми об’єдналися, стали єдиними. На жаль, не змінилася лише влада: замість того, щоб повністю забезпечити наше військо, то вони тільки усе гребуть з народу», - розповідають під час відеоопитування перехожі.

А щодо того, якби не було Майдану, висловлюють думки: «Якби не було Майдану, то все пішло б у прірву, була б криза. А бо ж люди далі і жили так, як колись: терпіли, мовчали, боялися. Це була б розруха. Якби не було Майдану, то Путін був би вже тут, на Волині. Я думаю, що ми усі здружимося і до цього не допустимо, особливо наші західні хлопці - вони Герої».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus