USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Чи перенесуть квітковий павільйон з центру Луцька

3 Вересня 2014 11:52
Квітковий ринок ще не скоро перенесуть зі скверу в центрі міста.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 3 вересня.

Управління архітектури запропонувало перенести квітковий ринок з центру міста на закинутий спортивний майданчик, який розташований за Діснейлендом, на вулиці Глушець.

Однак члени міськвиконкому цей пункт вилучили з проекту рішення. Зокрема, вони погодилися з тим, що квітковий ринок мав би бути все-таки розташований в центрі міста, однак поки що немає куди перенести його зі скверу.

Виконувач обов’язків головного архітектора міста Віталій Швай пояснив, що прокуратура вже написала подання до міськради, аби ринок перенесли. Та й мешканці не раз скаржаться на торговців квітами. Тому й підшукали ринку це місце.

Однак спортмайданчик, зауважив міський голова Микола Романюк, варто було б віддати Луцькому педколеджу, аби там навели лад і діти могли займатися спортом. А ось питання з ринком могло б вирішитися тоді, коли в центрі збудують підземний перехід.

Нагадаємо, в міській раді нещодавно обговорювали черговий проект підземного переходу. Однак, його відправили на доопрацювання.

Тож, поки що квітковий ринок залишили на місці, адже рівнозначної ділянки в місті так і не знайшли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
поліщук Показати IP 3 Вересня 2014 12:09
Та заберіть вже всі спортмайданчики. Адже в головах тільки одне: гроші, гроші, гроші,(((( Наприклад біля гуртожитку на Н.Хасевича, де зараз славновідомий Сітіпарк, був худо-бідний але майданчик на якому хлопчаки постійно грали футбол. А що зараз? Бар побудували, майданчик знищили, зробили парковку для машин працівників і вже два роки нема де малечі і мяча поганяти.(( Зате маємо красиву картинку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus