USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Чи ремонтуватимуть цьогоріч двори і вулиці в Луцьку та коли закінчать реконструкцію на Волі

2 Березня 2023 15:17
Від мешканців Луцької громади надходить низка звернень щодо ремонтів дворів і вулиць. У міськраді планують роботи, однак чи вдасться їх виконати? Усе буде залежати від поточної ситуації та того, чи буде скасовано заборону Кабміну про здійснення видатків на капітальні об’єкти.

Про це Луцький міський голова Ігор Поліщук розповів в інтерв’ю ТРК «Аверс».

«Від мешканців громади надходить маса звернень про ремонти прибудинкових територій. Дуже багато звернень – про завершення ремонту проспекту Волі. Торік видатки, пов’язані з капітальними ремонтами, не фінансувалися казначейством узагалі. Тому відбувався лише поточний ремонт доріг для забезпечення нормального стану проїжджої частини міста, відбувалися окремі поточні ремонти доріг у селах і приватному житловому секторі міста.

Ми сподіваємося, що цього року нам вдасться завершити капітальний ремонт проспекту Волі. Це необхідно зробити. Він у напівзавершеному стані. Щодня проспектом Волі користуються тисячі людей, які відчувають незручності, пов’язані з тим, що ремонт не завершено.

Окрім того, ми розпочали ремонт вулиці Дубнівської на всій протяжності – від кільця на межі міста біля села Підгайці до Київського майдану. Також сподіваємося, що ми зможемо продовжити реалізацію цього проєкту.

Маємо обережні плани. У дуже поганому стані перебуває проспект Відродження: і проїжджа частина, і окремі ділянки тротуару. Необхідно будувати зливову каналізацію поруч із другою лікарнею, тому що періодично влітку відбуваються підтоплення. Зараз готуємо проєктну документацію. Плануємо проводити ремонти на найбільш аварійних вулицях нашої громади», – прокоментував Луцький міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
12 Показати IP 2 Березня 2023 15:44
Окрім того, ми розпочали ремонт вулиці Дубнівської на всій протяжності – від кільця на межі міста біля села Підгайці до Київського майдану. Також сподіваємося, що ми зможемо продовжити реалізацію цього проєкту. Сподіваюсь тротуар теж буде відремонтовано по всій протяжності.
Лучанка Показати IP 2 Березня 2023 15:59
Прошу звернути увагу на вбиту будівельниками ДрімТауну, дорогу по вул.Привокзальній!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus