USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Чи відшкодують збитки за ремонт прокладеної торік дороги Шацьк – «Лісова пісня»

13 Березня 2017 18:17
Наприкінці осені торік завершився ремонт ділянки дороги державного значення Піща-Шацьк-Любомль-Володимир-Волинський-Павлівка-Горохів-Берестечко-Козин. Однак тоді постала проблема: жителі Шацького району скаржилися, що новою дорогою їздити неможливо. Дрібні камінці вилітали з-під колес і пошкоджували авто.

Про це пише «Новий погляд+» за 11 березня, інформує «Район.Шацьк».

Ремонтні роботи виконували працівники приватного підприємства «Унідор» з Луцька. А контроль здійснювала Служба автомобільних доріг у Волинській області, оскільки об’єкт ремонту – це дорога державного значення. На ремонт з державного бюджету виділили більше 2 мільйонів гривень. Але новенький асфальт «розтанув» разом із снігом.

- Щоб покласти дорожнє покриття, необхідне тепло. Після того, як зроблене, воно має формуватися два місяці. Восени роботи затягнулися у зв’язку з тим, що служба автомобільних доріг не давала дозволу на початок, - розповів представник фірми-виконавця Віктор Медведчук.

Осінь була холодною, дні – короткі та й ліс давав тінь… Полотно не встигало добре прогрітися, з’явилися прогалини. За технологією, температура повітря має бути в день не нижча 20 градусів, тоді асфальт ляже нормально. Коли його стелять влітку, тоді проблем не виникає.

Ще в кінці осені ТзОВ «Унідор Сервіс» надало гарантії, відповідно до яких зобов’язалося ліквідувати недоліки навесні.

- Швидше за все, додатковий ремонт проведуть у травні, однак усе залежить від погодних умов, - повідомив Віктор Медведчук. – Основна проблема в тому, що згідно з пропозицією там мала бути подвійна поверхнева обробка, але задля економії коштів затвердили лише один шар. Службою автомобільних доріг ставитиметься питання, аби все-таки покласти два шари. Але ж розумієте, що повторно роботи проводитимуться за кошт організації, як збиткові. Тож якщо вирішиться питання додаткового фінансування, то можна й другий шар покласти. Дорогу зроблять на всій площі так, щоб вона відповідала вимогам. Перед тим, як знову стартувати, ми пришлемо представника служби доріг для аналізу ситуації.

Місцеві водії кажуть, що їм непогано їздити і по такій дорозі, як зараз, бо скло в автомобілях уже не б’ється. Проте, хто відшкодує збитки тим, хто раніше вклав немалі кошти в ремонт пошкодженої на недобросовісно відремонтованій дорозі машини?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мирка Показати IP 13 Березня 2017 18:36
Як для мене , то нормуль вийшло.
Андрэй Показати IP 18 Березня 2018 21:09
Дорогі няма. На які срок рабілі дарогу? Год не вытрымала.... Спрабавалі у сакавіку - лепш бы не думаў туды ехаць. Не раджу.
Jroslav Показати IP 19 Травня 2018 21:01
Так на участку дороги Горохів - Берестечко держаного значення торік взагалі не проводились будь-які ремонтні роботи сьогодні там можна лише кіньми їздити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus