USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи винен волинський суддя, який став «героєм» ДТП?

12 Травня 2015 12:29
Відбулося судове засідання - розглядали справу судді, який потрапив у ДТП. Громадські активісти розповідають, що представник Феміди був напідпитку.

Свідків заслухали сьогодні, 12-го травня, в Луцькому міськрайонному суді.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало ДТП у Луцьку за участю п’яного судді.

Потому відбулося перше судове засідання. Однак свідчення усіх трьох учасників справи дещо різнилися. Зокрема, суддя Господарського суду Волинської області Петро Слободян розповідав, що коли він виходив з кафе, то хлопець, який його мав відвезти додому, на той момент, був у салоні автомобіля. Сам же хлопець розповів, що після приїзду до кафе, чекав Слободяна і власника кафе біля автівки судді. А власник закладу «Зустріч», своєю чергою, засвідчив суду, що хлопець був біля своєї автівки, якою приїхав до кафе. Суд перенесли, бо не прийшли усі свідки.

Представник громадської організації «Самооборона Волині» Олександр Лєсной розповів, що перебуваючи на чергуванні 3-го квітня, близько 21:05 години отримав інформацію, що наряду ДАІ потрібна допомога.

«На місці події ми побачили два автомобілі: світлого і темного кольору. Біля машин була група осіб - приблизно десять чоловік, які сварилися між собою. Тоді двоє людей сказали, що в них в’їхала машина темного кольору і водій з місця пригоди хоче втекти. Ми перебігли за будинок, і там було авто «Daewoo Lanos», де на пасажирському місці сидів пан, який представився Петром. Працівники ДАІ цю машину заблокували. Там невідомі люди сказали, що це був саме водій авто, який спричинив ДТП. Він був п’яний - було зрозуміло з його зовнішнього вигляду. Ми його вивели з машини, до нас підійшли якісь люди, почали шарпатися. Петра доставили в ДАІ, а потім у наркодиспансер», - розповідає очевидець.

Громадський активіст додав, що на місці ДТП були присутніми двоє чоловіків, які казали, що саме Петро спричинив аварію, він є водієм машин. Окрім того, додає Олександр Лєсной, один із чоловіків боровся із суддею, аби забрати його ключі від авто, щоб той не втік.

Захисник судді почав ставити питання громадському активісту: «Який має статус ГО «Самооборона»?, «Як часто ви виїжджаєте на такі події?», «Чи працівники ДАІ складали на місці протоколи?».

Після отримання усіх показів, Феміда попросила у Лєсного роз’яснення, як чоловік визначив, що учасник ДТП був напідпитку.

«У нього заплітався язик, він ходив, хитаючись, і чутно було запах алкоголю. Не знаю, чи запах від нього був, чи від його товариша, але був. Окрім того, було видно ззовні, що він п’яний. У наркодиспенсері він казав, що вживав алкоголь, згодом - заперечив сам себе, а потім почав скаржитися на здоров’я», - пояснив чоловік.

Як повідомив суддя Михайло Квятковський, на засідання не з’явилися лікар наркодиспансера та основні свідки у справі – учасники ДТП.

Зваживши на це, Феміда оголосила перерву до 20-го травня. Засідання заплановане на 10:30 години.

Вочевидь, ця справа спричинила особисті образи учасника ДТП судді Петра Слободяна до самооборонівця: перед розглядом справи, Олександр Лєсной привітався в холі з представником Феміди та подав йому руку, аби потиснути, втім, на вітання чоловік відповіді не отримав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Не читаючи статті... Показати IP 12 Травня 2015 12:37
Суддя, ще й з Волині, апріорі, не може бути п"яним... випившим да..., а п"яним ніколи, бо він може випити стільки горілки, що ця доза для когось буде смертельною, а для судді це норма, і лікар - нарколог це на папері і під присягою підтвердить!!!
Україна Показати IP 12 Травня 2015 13:20
Бог судді суддя ...
понад усе до Україна Показати IP 12 Травня 2015 14:40
Бог один, а суддів багато...
IGOR Показати IP 12 Травня 2015 14:57
Був би суддя нормальним мужиком, а не черговим чмом, то визнав би свою вину і справа завершилася би.
Анонім до IGOR Показати IP 12 Травня 2015 17:26
Ага, зараз!!! Та він, як гад, буде викручуватися, а колеги судді - підтримають!!!
Андрій до Анонім Показати IP 12 Травня 2015 17:44
Крпоративна злочинна солідарність!
Анонім до Андрій Показати IP 12 Травня 2015 17:46
Вибачайте за технічну описку,корпоративна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus