USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ДТП у Луцьку за участю п'яного судді. ОНОВЛЕНО

4 Квітня 2015 16:26
У Луцьку п'яний суддя на джипі врізався в авто колишнього правоохоронця.

Про це у Facebook написав один з керівників «Самооборони Волині» Богдан Климчук.

"П'яний суддя Петро С. на джипі Гранд Черокі з вимкненими фарами в'їхав в авто колишньому міліціонеру, причому з боку біля нього сидів син працівник СБУ. Не вистачало тільки прокурорів, але вони прибули на місце події оперативно", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Волинське Агентство Розслідувань, за кермом “Джипа “Гранд Черокі” був суддя Господарського суду Волинської області Петро Слободян.

Про деталі інциденту розповів керівник Групи швидкого реагування «Самооборони Волині» Олександр Лєсной.

Зі слів водія “Форда” та його пасажира, ДТП сталася близько 21:05 3 квітня на перехресті вулиці Рівненської та проспекту Відродження. У його автомобіль, який стояв на світлофорі, в’їхав “Джип Гранд Черокі”, за кермом якого був суддя Господарського суду Волинської області Петро Слободян.

“Близько 22:00 по рації ГШР надійшло повідомлення з міськвідділу міліції про те, що екіпажу ДАІ потрібна допомога. Самооборонівці саме їхали від будинку загиблого бійця Сергія Дудки, якого зустрічали на межі Луцька та допомагали заносити в будинок”, – каже Лєсной.

“Також на місце ДТП прибули 2-3 невідомих чоловіків, які намагалися перешкодити працівникам ДАІ затримувати Слободяна. За зовнішніми ознаками можна було встановити, що невідомі були нетверезими, як і сам Слободян. Члени ГШР Самооборони відтіснили невідомих, яких потім «забрали» їх жінки. Після цього суддю у машині ГШР доправили у міськвідділ ДАІ. Вже там Слободян пред’явив посвідчення судді. Даішники повідомили про це чергового прокуратури”, – стверджує самооборонівець.

“Потім постраждалі, працівники прокуратури, даішники, самооборонівці та суддя поїхали на експертизу в наркодиспансер. Там суддя Слободян нібито зізнався, що 3 квітня таки вживав алкоголь. Однак після цього він відмовився від своїх слів. На запитання лікаря про те, чи він на щось жаліється, той відповів ствердно та попросив присутніх вийти, щоб поговорити із лікарем тет-а-тет. Після такої розмови Слободян відмовився від експертизи на вміст алкоголю”, – додав Лєсной.

До слова, у декларації судді Слободяна за 2013 рік вказане спільне з дружиною авто “Джип Гранд Черокі” 2005 року випуску.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 40
Трикаш Показати IP 4 Квітня 2015 16:45
Ужас що робиться. Совість вже втратили. На грошах зажираються . І влада нічого не бачить ? В такий час ще пити? Хлопці в АТО гинуть а тут на джипах дуріють.
ВОНО до Трикаш Показати IP 4 Квітня 2015 17:40
так вони і є наша влада !!!!! якщо ти цього не знаєш то мені тебе шкода
не пацик Показати IP 4 Квітня 2015 16:51
Петро з правосеками відмічав пасху а що там на заваді стали двое в машині -треба розбиратися ??? а причому тут фари коли він судья тим більше на джип чирокі : Вот був на жигулі то обовязково би включив бо 10 раз його б вже бубуіни зупили і ошрафували : А джипах кого штрафують -неповело бувшому працівнику міліціі и сину сбушника -в першого можуть забрати права за стоянку в недозволеному місті а батька молодого чоловіка можуть звільнити з роботи ?- а може буде по другому ?-хто його знае ?
Лариса до не пацик Показати IP 4 Квітня 2015 21:46
Дотепно!
Анонім Показати IP 4 Квітня 2015 17:07
а може їх пора всіх вигнати, тих суддів, прокурорів, сбу-шників та іншу наволоч ?
опа до Анонім Показати IP 4 Квітня 2015 19:33
на дибу їх всіх!!!
109 Показати IP 4 Квітня 2015 17:07
Зараз будуть мірятися в кого більший. А в кого менший,то й і винен.
Лучанин Показати IP 4 Квітня 2015 17:15
Це суддя Слободян. Прикро що таке трапляється, а найгірше, що його можуть не звільнити. Навіть недоторканості не знімуть. В лікарні п*яний був і відмовився проходити експертизу
Цікаво Показати IP 4 Квітня 2015 17:18
А де сталася ДТП? Чому не вказано прізвища судді, того, хто був поруч, того, хто приїхав? А чи точно це був суддя?
Анонім до Цікаво Показати IP 4 Квітня 2015 17:48
точно
знаючий до Цікаво Показати IP 4 Квітня 2015 18:46
коментар було видалено
АТО Показати IP 4 Квітня 2015 19:07
В нього часом немає двох синів-д**ілів - вови і саші?
Андрій Показати IP 4 Квітня 2015 19:12
Рішення прокуратури по даному питанні буде тестом на профпридатність.
Патріот до Андрій Показати IP 4 Квітня 2015 22:41
Подібна справа з судею Хитником(літом ДТП в Маяках) -кримінал закритий, адмінпротокол ст.130 скасований через суд. Яка профригодність в прокурорів на них вже немає вільного місця для клейма.Всіх їх на нари.
марго до Патріот Показати IP 14 Квітня 2015 09:39
так його ж колеги прикривають, ось один суддя не побачив в його діях ніякого правопорушення, навіть адміністративного, а інші колеги з ВККСУ (тільки вони приймають рішення по суддям) не розглядають питання про притягнення до відповідальності, яке прокуратура їм направила! от як його покараєш. У нас судова гілка влади незалежна, щоб позбавити можливість тиску на неї, а як суддя негідник тепер зробити нічого не можна!! от вам і незалежність суддів! зовсім на голову вилазять!
Олекса Показати IP 4 Квітня 2015 19:46
**кі - жирують. Он сьогодні наші земляки на смерть підірвались на фронті ( троє 200 двоє 300 ) а це сучаро гуляє..... Жаль шо не на смерть розбився цей суддя
SET Показати IP 4 Квітня 2015 20:12
Клашсика жанру) Суддя у нетверезомустані за кермом... Нічого з того не буде, як з гуся вода - точно кажу. Цікаво як там справа закнічилася із заступником голови Рожищеньского суду Хитриком Русланом, який в нетверезому стані в Маяках влетів у машину в якій хлопець дуже постраждав. Тоді і самооборона була і автомайдан, щось всі знімали на відео, кричали і все таке. Хитрик намагався тоді навіть втекти з місця ДТП, але так як ледь стояв, то далеко не відбіг, місцеві хлопці вправно бігають, догнали швидко і привели "оформляти" :) Було б не погано якби по таких справах ВН не просто " як у воду пер*нули", але і продовження, або ж ще краще закінчення таких "цікавих" історій із буденного житття служителів Феміди писали. Чи слабо ВН написати запит до суду і поцікавитися рішенням по таких справах і викласти скан такого рішення у себе на сайті. Думаю охочих почитати таку новину було б багато.
Патріот до SET Показати IP 4 Квітня 2015 22:37
Прокуратура повідомила,що кримінальна справа по Хитрику закрита.Адміпротокол за ст 130 КпАП скасовано,якщо правльну інформацію з суду дали,у звязку з тим, що стан алкогольного спяніння був викликаний подвійною дозою вживання ліків.
НІНА ЛОГІКА до Патріот Показати IP 5 Квітня 2015 15:33
Людям набридне і підуть зі смолоскипами палити с**** хати і це буде сама справжня люстрація!
марго до НІНА ЛОГІКА Показати IP 14 Квітня 2015 09:50
але це теж погано, я думаю треба потрошку давити на них, громадські організації мають на горло наступати, навіть прості громадяни. ходити, капати на мозги, дратувати, але тут тоже хитра справа, бо вже дивлюся і громадські організації теж за бабло ходять: платять - проявляють зацікавленість, не платять - не ходять. Так що мої любі не все так гарно, ми з вами теж продажні виходить, вірніше або продажні або просто гавкаємо і нічого не робимо!!! от всі ці самооборони, автомайдани - уже всі заплямовані. як SET пише - спочатку бігали, знімали, а потім їм заплатили - вже тиша, ніхто не згадує навіть!!! а потім заплатять на когось загавкати знов біжуть - можуть у смітник закинути - це ж все замовлення!! Аж бісить ця показуха!
п@здецвещает Показати IP 4 Квітня 2015 21:27
та я ваще в шоці, ну як можна таких виродків відпускати?????? взяти за шкварку і освідчити на алкоголь в лікарні, в чому ж проблема??? і та сук@ далі буде їздити п'яною... якщо і органи його не накажуть, життя таких поставить на місця...як правило на тих місцях ще вінок висить!
читач Показати IP 4 Квітня 2015 21:47
Комбо!
каям Показати IP 4 Квітня 2015 22:12
коментар було видалено
нопасаран Показати IP 4 Квітня 2015 22:42
Маршрутчики знов збираються підняти ціни на проїзд до 4 грн.! Проект рішення виконкому надрукований в газеті "Луцький замок"...розглядатиметься у кінці квітня. Не дайте баригам-перевізникам ні єдиного шансу нас в черговий раз здурити!
саня Показати IP 4 Квітня 2015 23:08
суддя на джипі міліціонер з сбушником на джипі...не погані в них зарплати...
марго до саня Показати IP 14 Квітня 2015 09:58
а як би він на запорожці був - то красава!! не в машині справа - а в тому, яка людина за кермом!! сором - цеж має бути еліта нації, а яка еліта - така і нація, тобто самі на себе в дзеркало дивимся і нема шо гнати, аби у вас була така змога - теж крали б!! бо говорити то одне, а справи то вже зовсім інше!!
Патріот Показати IP 4 Квітня 2015 23:19
Ну що це в нас не за Самооборона!!. Як не збреше то не проживе."Лесной"(доречі руский позивний і назва такабо в Маневицьких лісах за головного) розказує,що ДАІ виявило факт ДТП,а відео Самооборони підписані,що вони самі його піймали.Не брешіть хоч так безсоромно,бо вже з бурштином так забрехались, що аж соромно.
Волинь моя Показати IP 4 Квітня 2015 23:28
Те, що "товариш" на відео не зовсім тверезий, це звісно видно. Але підійти до нетверезої людини і знімати її (саме по собі достатня підстава отримати по морді), і при цьому розповідати йому нетверезому що він "робив" (а чи робив? будь хто в нетверезому стані буде лише невнятно щось відповідати), і на камеру про це розповідати глядачам... По-моєму це в найкраших традиціях брехуна кисельова. І що там ще? Люди бачили? Панове глядачі цього кіно, а ви бачите тих людей? Я особисто нікого не бачу і нікого крім того коментатора не чую. Кисельовщина блін..........
До псевдопітріота Показати IP 4 Квітня 2015 23:33
Відстеж фейсбук лєсного і відрубай собі пальця. Волонтер, доброволець, самовідданий патріот. ФаміліЯ в людини така. В Людини. Ось так. Тьху на тебе, чикчирик
ssg Показати IP 5 Квітня 2015 00:39
Ми всі знаємо Лєкса як принципову людину! Тому не чіпайте його, бо ви, напеано, є патріотами судді! Не чіпайте ....ато вуха накрутимо!
tyu Показати IP 5 Квітня 2015 07:40
коментар було видалено
месник Показати IP 5 Квітня 2015 09:12
Таких уродів треба відстрілювати.Вони нищать Україну,а тому являються ворогами народу.
А до месник Показати IP 5 Квітня 2015 10:25
А це ви про кого? Уточніть, будь ласка.
меснику Показати IP 5 Квітня 2015 11:27
Саме так. Їх сама доля вже відстрілює - хабарі боком вилазять.
лучанин Показати IP 5 Квітня 2015 14:55
Нічого цій м**зі не буде для закон тільки для того щоб гроші на ньому заробляти і держава в цьому їм допомагає.Така держава не має права на існування. Ви подивіться на яких вони машинах їздять і в яких будинках живуть.
очевидець ДТП в Маяк Показати IP 6 Квітня 2015 11:16
Самооборона не позортесь , а якщо засвітились то тримайте справу на контролі- по Маяках... Кричали, ловили пяного водія і депутата, били себе в груди не допустим, не дозволим, проконтролюємо, і шооооооо!!!!! Депутат- нібито пішов в АТО - однак не довго там "пробув", поскакав в лісі як козел... А наших хлопців все везуть в трунах і везуть, а він знову в раді коники ставить і показує великий "розум" Срам та й годі, ні стида ні совісті. А по судді з Рожищ - немає слів.... скасували даже адмінпротокол, працює даліТо що ж це робиться ..... скрізь правлять гроші То де ваша діяльність Самооборона, де ваші звернення до ГПУ, ВР і інших правоохоронних органів. Чому пяний суддя спокійно працює і вас же і судить ... Ось і все це і видно вашу роботи.... Ганьба вже і ви куплені нічого людське не чужде
Лучанин до очевидець ДТП в Маяк Показати IP 6 Квітня 2015 16:20
Ти платив їм, що кричиш куплені? А де ТВОЄ звернення? Маєш такі ж права, як Самооборона.
SET Показати IP 7 Квітня 2015 15:44
Я був тоді (в Маяках) на місці ДТП (випадково проїзджав) і бачив Хитрика особисто. Кажуть з моменту як було ДТП, і на той час як я туди прийшов, минуло 3 години. І ось що я вам скажу, навіть після того як здорова людина (чоловік) влупить 200 грам горілки, то за 3 години мало б "попустити". А той був дуже пяний. Мав наглість стояти і посміхатися в той час коли хлопця, з машини яку суддя протаранив, забрала швидка і той втратив тимчасово зір. Скільки ж то ліків треба випити щоб бути "в га*но" ??? І дійсно, навіть адмінку не склали. А мали б хоча б звільнити з посади як мінімум, а то і умовно дати. Ось вам і самооборона і автомайдан... Патякають язиками без діла і все. Кожен такий "ділок" хоче показати який він "важний". Бо ще вчора він в селі гній по полі розкидав, а сьогодні він вдягнув камуфляж і "наводить порядок". Вже аж бісить така фігня. Коли ж в Україні з"явиться громадська органазація з порядними людьми, а не з кодлом неадекватів... До ВН. Аби не грати у здогадки може б все-таки направили запит у суд і виклали б тут офіційну версію із доказами? (Теж саме могла б зробити і самомоборона чи автомайдан...) А то як "Васю Пупкіна", то зі всіх сторін сфотографують та ще і прізвище напишуть. А як справа доходить до чиновника, то все обмежується фотографуванням спини і чогось на зразок такого " у ... сталося ДТП за участю судді П. одного із районів Волині..."
SET Показати IP 7 Квітня 2015 16:12
"Лучанин до очевидець ДТП в Маяк 6 Квітня 2015 16:20 відповісти +1-1 Ти платив їм, що кричиш куплені? А де ТВОЄ звернення? Маєш такі ж права, як Самооборона." Видно що людина ніколи не стикалася із "системою". Уява малює демократію і рівні права для всіх? Розчарую, все не так як в законі пишеться! Одному боротися із системою не реально, а ось громадська організація має вплив, хоча і не великий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus