USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи залишать на посаді головлікаря Волинської обласної лікарні

8 Квітня 2014 17:44
Ініціювати дострокове звільнення Івана Сидора з посади головного лікаря Волинської обласної клінічної лікарні готовий кандидат на посаду начальника управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації.

Про це стало відомо під час громадських слухань щодо обговорення кандидатур на посади начальників структурних підрозділів Волинської облдержадміністрації, що відбулися сьогодні, 8 квітня.

Про припинення контракту із Іваном Сидором запитав кандидата Сергія Іванюка учасник обговорення Павло Гордійчук, який згодом сам висунув власну кандидатуру на посаду головного медика Волині. На його думку, головному лікареві «потрібно допомогти» через його похилий вік та звільнити з посади. Він зазначив, що не залишить це питання без уваги та звертатиметься навіть до міністра, адже у Івана Сидора, мовляв, «манія величі».



Депутат облради Сергій Іванюк зазначив, що позиція комісії облради з питань охорони здоров’я, у якій він працює, відрізняється від позиції, яку більшість депутатів зайняла під час сесії.

«Позиція комісії була чітка і конкретна. Я особисто запропонував варіант: коли людина досягає пенсійного віку, перший раз контракт продовжується на 3 роки, другий – на 2 роки, третій раз можливе продовження не більше, як на рік. На жаль, сесійна зала це не виконала», - відповів Сергій Іванюк.

З його слів, Івану Сидору пропонували продовжити термін дії контракту на рік, проте це, під впливом тодішнього голови облдержадміністрації, «було перекручено». Він пояснив, що заяву Івана Сидора про звільнення може розглянути комісія з питань охорони здоров’я, після чого пропозицію комісію винесуть на сесію облради. Наразі в нього немає інформацію про таку заяву.

Сергій Іванюк повідомив, що вважає, що «кожен повинен піти на пікові, з честю та гордістю, а не тоді, коли починається падіння». Отже, він готовий, у разі отримання посади начальника управління охорони здоров’я, ініціювати дострокове звільнення Івана Сидора, тому що «є молода кров, яку треба влити в лікарню».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Лікар Показати IP 8 Квітня 2014 20:33
Цим засранцям ще далеко до Сидора!
босяк до Лікар Показати IP 9 Квітня 2014 04:52
коментар було видалено
111 Показати IP 8 Квітня 2014 20:34
Щоб ти Иванюк ***
медики майдану до 111 Показати IP 9 Квітня 2014 09:47
медицина фінансується із бюджету окремим податком чи буває приватною тобто страховою. медицина не може бути комуністично-безкоштовною. бо тоді її не існує. у світі найкращий зразок є фінансування державою. тоді є централізована едицина. а не що захтів те і робиш. у США багато людей не можуть мати обслуговування медичного.
ха ха Показати IP 8 Квітня 2014 20:38
Тепер точно Іванюк не буде начальником
благодійник обллікар Показати IP 8 Квітня 2014 22:08
Сьогодні настав час,коли ПЕРШІ КРОКИ ТРЕБА РОБИТИ З ПОДОЛАННЯ КОРУПЦІЇ І ПОБОРІВ В ЛІКАРНЯХ ТА В ІНШИХ ЗАКЛАДАХ МЕДИЦИНИ (за це ,власне, і боровся МАЙДАН!). Майже всі лікарі, медсетри і сто відсотково всі лікарні на Волині ВІДКРИТО БЕРУТЬ ПОБОРИ З ХВОРИХ .Сьогодні ,ні хто не питає, чи має людина гроші лікуватись ,чи ні.Особливо ця СХЕМА ПОБОРІВ ЧІТКО ПРАЦЮЄ В ОБЛАСНІЙ ЛІКАРНІ. При посупленні у лікарню -ПЛАТИ В ТАК НАЗВАНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД відповідну суму грошей. У відділенні -ПЛАТИ У БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ВІДДІЛЕННЯ. Далі- ПЛАТИ ЛІКАРЮ,ЯКИЙ БУДЕ ТЕБЕ ЛІКУВАТИ. Далі - ПЛАТИ ЗА АНАЛІЗИ РІЗНІ. Далі - ПЛАТИ ЗА РЕНГЕНИ,УЗІ ТА ІНШІ ОБСТЕЖЕННЯ. Далі ПЛАТИ ЗА ЛІКИ НА ОПЕРАЦІЮ.Далі- ПЛАТИ ЗА ОПЕРАЦІЮ. Далі - ПЛАТИ ЛІКАРЮ ЗА ПРВЕДЕННЯ ОПЕРАЦІЇ. Далі -_ПЛАТИ АНАСТАЗІОЛОГУ. Далі -ПЛАТИ ЗА ПЕРЧАТКИ, ДЕСЯТКИ МЕТРІВ МАРЛІ ТА ІНШІ НЕОБХІДНІ МАТЕРІАЛИ (цією всією марлею можна декілька разів обмотати всю нашу область по її географічних кордонах).Далі- ПЛАТИ МЕДСЕСТРАМ. Далі- ПЛАТИ ЗА ФІЗПРОЦЕДУРИ. Далі - ПЛАТИ І ЩЕ ПЛАТИ.,ПЛАТИ............І нікого не цікавить,чи має проста людина гроші,і що САМЕ ГОЛОВНЕ, НЕ НА ЛІКУВАННЯ СВОЄ - А ГРОШІ НА ПОБОРИ!!! Цікаво й те,що всі про цю КОРУПЦІЙНУ СХЕМУ ПОБОРІВ В ОБЛАСНІЙ ЛІКАРНІ ЗНАЮТЬ - і прокуратура,і міліція,і КРУ, і облдержадміністрація,і обласне управління охорони здоровя та інші контролюючі органи ,ТА ВСІ ЗАКРИВАЮТЬ НА ЦЕ ОЧІ (звичайно зрозуміло, що чиновники і "потрібні люди " лікуються в лікарні БЕЗКОШТОВНО). Думаю, інші дописувачі в коментарях можуть привести дуже багато інших прикладів КОРУПЦІЇ І ПОБОРІВ В МЕДИЦИНІ НА ВОЛИНІ.
Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 22:12
Також була за Майдан, проти Януковича, за покращення рівня життя... Але те, до чого ми дійшли ні словами сказати, ні пером описати: підвищення цін на ВСЕ, зниження зарплат, і хаос ВСЮДИ. Боже, як же я від усього втомилася... Ну, невже зміна обличчя щось змінить у медицині, навіщо це все?! Підніміть працівникам охорони здоров'я зарплати для початку, прийміть Антикорупційний закон, а тоді щось вимагайте. Та нам же з такими цінами незабаром і на харчування не вистачатиме. Боже, дай нам усім мудрості і терпіння!..
Lilu до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 08:04
Якщо людині за 70 років (Сидору), то місце його давно вже на пенсії, до чого тут зміна обличчя. Вкожній сфері є професіонали своєї справи, але нікого так довго не тримають!
Ірина до Lilu Показати IP 9 Квітня 2014 08:24
коментар було видалено
Тетяна до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 11:46
Три роки тому в хірургічному відділенні обласної лікарні моїй мамі зробили операцію по ви-даленню жовчного міхіра.Під час операції допустили лікарську помилку-перетиснули жовчну протоку.Потім зробили ще 2 операції поліквідації даної помилки.Результат:мама інвалід.Лікування коштувало нам 40 тис.грв.Ніхто навіть виправляти лікарську помилку без грошей не захотів.Мало того в своїх медичних записах понаписували так,що і в суд на них не подасиш.Понавішували дорожезних люстр,понастеляли дорожезних коврів,а в лікарні раковина в туалеті тріснута,причому одна раковина на 10 палат.Клізма з диркою,крісло-туалет 1 на ціле відділення,крісло -каталка теж 1.А от для вибраних окремі палати з санвузлами і телевізорами,окрема кухня і медперсонал відноситься не так як до простих смертних.
благодійник обллікар Показати IP 8 Квітня 2014 22:22
А ВИ,шановна,мабуть працюєте в ОБЛАСНІЙ ЛІКАРНІ і з ВАС поборів , звичайно ,не беруть, коли Ви там (можливо )лікуєтесь!?.Потурбуйтесь так емоційно за підняття зарплати працівникам села,пенсіонерам,інвалідам та багатьом іншим категоріям населення,які лікуються в обласній лікарні!
Анонім до благодійник обллікар Показати IP 8 Квітня 2014 22:26
хочу вам повідомити, що я не медик, не працівник охорони здоров'я, а ще я проживаю у селі.
Анонім до благодійник обллікар Показати IP 8 Квітня 2014 22:30
А ще у мене вища освіта, а віднедавна - мінімальна зарплата.
Анонім до благодійник обллікар Показати IP 8 Квітня 2014 22:31
Та й обласна лікарня - це зовсім інша тема...
благодійник обллікар Показати IP 8 Квітня 2014 22:35
коментар було видалено
Ок до благодійник обллікар Показати IP 8 Квітня 2014 23:12
Повір, поки держава жебрак, медицину можуть утримувати тільки люди, якщо вона їм звичайно потрібна!
Микола до благодійник обллікар Показати IP 8 Квітня 2014 23:26
коментар було видалено
103 Показати IP 8 Квітня 2014 22:50
Я лікувалась в обл.лікарні.гроші ні кому не платила,тільки купляла ліки.Якщо люди звикли давати самі,щоб к ним відносились краще,ніж до інших.То це проблема в їх головах.
Лукаш Показати IP 8 Квітня 2014 22:52
Що й казати Сидор уже набив оскомину своєю непотоплюваністю. Хоча тормозом розвитку він скоріш за все ніколи не був. Про чисті руки нічого скозати не можу - за руку не спіймав. Це справа правоохоронних органів. Звільнення з посади "за старість" не аби як потішить ворогів Сидора і дай бог щоб вирішило проблеми волинської медицини.
103 від благодійника Показати IP 8 Квітня 2014 22:59
НІКОЛИ НЕ ПОВІРЮ!!!!! Хоча і можливий варіант -ЯКЩО ВИ ЯКИЙСЬ ПОСАДОВЕЦЬ, АБО "ПОТРІБНА ЛЮДИНА " ,то ви дійсно не будете платити НІ ЗА ЩО, а простому люду - ПЛАТИ ЗА ВСЕ!
лукашу від благодійн Показати IP 8 Квітня 2014 23:20
А ніхто не відбирає у Сидора його заслуг,що ІВАН МИКОЛАЙОВИЧ ДУЖЕ БАГАТО ХОРОШОГО ЗРОБИВ ДЛЯ ОБЛАСНОЇ ЛІКАРНІ, ДЛЯ РОЗВИТКУ МАТЕРІАЛЬНО _ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ ЗАКЛАДУ. З привод уцього - ВІН СПРАВЖНІЙ МОЛОДЕЦЬ І ЙОГО ЗА ЦЕ ДОВГО БУДУТЬ ПАМЯТАТИ. Я не проти, щоб він і далі працював на цій посаді, якщо ,шановний Іван Миколайович ЗНИЩИТЬ СИСТЕМУ ПОБОРІВ В ОБЛАСНІЙ ЛІКАРНІ. Ну на це ж кожен з нас надіється,що в нашій державі з колишньою владою Януковича ЗГИНЕ І КОРУПЦІЯ І РІЗНІ ПОБОРИ у всіх сферах життя людини. ЗА ЦЕ,ВЛАСНЕ, І ВІДБУВСЯ МАЙДАН. Якщо Іван Миколайович зрозуміє і відчуває,що не зможе це зробити -хай з почестю йде на заслужений відпочинок і він буде у шані для багатьх волинян. А якщо ні -то хай дасть дорогу тій людині, яка зможе побороти ЦЮ ОГИДНУ СИСТЕМУ ПОБОРІВ в обласній лікарні.
Лучанка Показати IP 8 Квітня 2014 23:27
а що то за мавпа небрита на трибуні, і не соромно з такою пикою...
Наталія Показати IP 8 Квітня 2014 23:40
Здирання дуже великі в обласній лікарні! Совісті там ніхто немає і співчуття до хворих. Дійсно за все треба платити. І ще вони паскуди вимагають підвищення зарплати? А будиночки які побудували в Боголюбах на наші гроші сволоти! Хто на кінець цю систему змінить? Невже Іванюк? Так він сам хабарник у Володимирі!
Анонім до Наталія Показати IP 9 Квітня 2014 00:47
правильно сказано
Вагітна Олександра Показати IP 9 Квітня 2014 07:33
А чому ніхто не згадав ЛУЦЬКИй пологовий будинок. А особливо родзал. Запитайте породіль скільки вони віддають за те, що медичні працівники повинні робити і так по посадових інструкціях. Молодший медичний персонал має за одні роди від 300 грн., а лікарі від 300 доларів. А в дородових відділенях (паталогія вагітних, наприклад) є старші медсестри, які так скубуть бідних вагітних, що ті думають чи народжувати їм. Всі знають та мовчать.
Бармалєй до Вагітна Олександра Показати IP 9 Квітня 2014 08:54
Сашенька, удачі тобі, не хвилюйся розженуть і цих.....
Бармалєй Показати IP 9 Квітня 2014 08:53
Сидора - геть. І всю його шоблу. Нема секрету ні для кого, що у ВОКЛ - бардак і хабарі.
Реаліст Показати IP 9 Квітня 2014 23:59
А чи готовий пан кандидат на прізвисько "доктор" відповісти перед людьми за ту ніч, коли він на чергуванні в не дуже тверезому стані допустив смерть жінки що народжувала?
працівник Показати IP 10 Квітня 2014 21:15
піде сидор з роботи тільки через жовте двоповерхове приміщення, що за лікарнею))) можливо адміністрато він і не поганий однак деякі дорогі речі як наприклад мраморна плитка зовсім не потрібні в лікарні закордоном такого в лікарнях немає. Але якщо порівняти наприклад з міською лікарнею то там не гірше і ціни на лікування набагато нижчі. Деякі операції і обстеження в лікарні коштують занадто дорого завдяки сидору, лікарі самі від цього в шоці, і можуть бути значно і значно дешевшими , а от нажаль безкоштовними ні. А як він ставиться до персоналу та він нас вважає за ніщо. Ну і Гнітньова ми не хочемо.
Медпрацівник Показати IP 10 Квітня 2014 23:27
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus