USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи зможе «Луцьктепло» погасити борги, якщо з ним розрахуються споживачі

16 Червня 2015 18:34
Комунальне підприємство «Луцьктепло» є одним з найбільших боржників Волинської області. Підприємство можуть визнати банкрутом.

Про це розповів перший заступник голови Волинської ОДА Сергій Кудрявцев під час засідання Антикризового штабу, - повідомляє ВолиньPost.

Борги «Луцьктепла» за спожитий природний газ – 62,6 мільйонів гривень. Споживачі заборгували підприємству – 56,8 мільйонів гривень, з них 44,7 мільйонів – борги населення.

«За умови оплати цих боргів, підприємство матиме змогу погасити значну частину заборгованості за природний газ. Однак, «Луцьктепло» ще має заборгованість перед ДК «Газ Україна» внаслідок проступки боргу. Зараз у підприємства відсутні джерела для покриття цих боргів, і це ставить питання про визнання підприємства банкрутом», - сказав Кудрявцев.

Крім цього, «Луцьктепло» має заборгованість перед «Волиньобленерго» за спожиту електроенергію – 4,4 мільйона. Через це не раз виникало питання про припинення постачання електроенергії у підприємство. Також, є заборгованість перед «Луцькводоканалом» за водопостачання та водовідведення – 6,1 мільйона гривень.

Нагадаємо, 20 травня лучанам відключили гарячу воду, оскільки ДКП «Луцьктепло» боргує НАК «Нафтогаз» за газопостачання.

Як повідомлялося, міліція розслідує розтрати на ДКП «Луцьктепло».

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло,чию людину призначили на посаду керівника ДКП «Луцьктепло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
дідо Показати IP 16 Червня 2015 18:48
Кремлівська агентка Тімашєнка загнала всю країну у газову кабалу ,підмахнувши пакт з Путлєром в 2009 році.
Андрій до дідо Показати IP 16 Червня 2015 23:33
Тах точно, неівіска винна, що місські "діячі" вкрали гроші. І прийшла наробила боргів Луцьктеплу під чуДкім кєрувніцтвом Козлянича та мініста падрашєнкі.. 73.1 млн. грн винне Луцьктепло і тільки половину боргу завинило населення, якому відключили гарячу воду. А чия "друга половина"? Там теж відключили? Де місцеві можновладці ЩЕ будуть шукати боржників? (сподіваюсь Романюк теж без гар. води силить..) До "дідо": Троляка, це в тебе хвороба. Звернись на фіЛіпіни, там для таких як ти ("свідків пакращєннч") - ціле відділення й найкращі санітари.
лучанин Показати IP 16 Червня 2015 21:35
нахера людям вішати всяку лапшу. дайте с*ки теплу воду. бо скоро ви пізнаєте гнів народу. Романюк забудь про крісло...
Лучанин Показати IP 16 Червня 2015 23:20
Не зможе, бо побудували "Буратіно" та готель на березі Криму, а також кпили по лєксусу кудрявцеву, романюку і ко.
Хлоп до Лучанин Показати IP 16 Червня 2015 23:21
Готуй скакалку! Потім і в тебе буде лексус.
Анонім Показати IP 17 Червня 2015 09:22
Гей ви людлньки на цьому світі нічого не потрібно,подохнете і нічого не візьмете з собою.Схаенгіться,хай крадуть,скоро буде їм розплата від Бога.
??????????????? Показати IP 17 Червня 2015 11:36
Потрібно співставити статки та зарплати керівничої ланки і побачимо куди поділися грошенята ДКП «Луцьктепло» Тільки хто це буде робити! 23 роки розкрадають Україну! http://obkradena-ukraina.org/index.php/znannia/obkradena-ukraina Ольга Яремків Антикризова програма ОБКРАДЕНА УКРАЇНА ВИДАННЯ ТРЕТЄ, ДОПОВНЕНЕ ЛЬВІВ 2001 - 2009 Економічно-правовий аналіз перехідного періоду в Україні (1991-2001 рр). Причини кризи і шлях виходу з кризи. Читайте про факти обкрадання і винищення українського народу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus