USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи зможуть не записані на вакцинацію українці отримати щеплення: пояснення МОЗ

29 Березня 2021 11:53
Ті, хто не записався на вакцинацію від коронавірусу, зможуть отримати щеплення, коли настане їхня черга, згідно з етапами вакцинації населення в Україні. Але для пришвидшення отримання щеплення у МОЗі радять все ж таки записатися.

Про це на брифінгу сказав заступник міністра охорони здоров’я України Ярослав Кучер, повідомляє РБК-Україна.

«Якщо ви не записалися на вакцинацію, чи провакцинують вас, коли підійде ваша черга, і чи треба буде вам робити додаткові дії? Відповідаю – ні», – сказав Кучер, зазначивши, що відсутність запису не є обмеженням для отримання щеплення.

«Але я би радив для того, щоб пришвидшити цей процес бути в цьому відповідному списку. Для того, щоб ми могли планувати і з вами зв’язатись, коли цей етап настане», – наголосив заступник міністра.

З початку кампанії вакцинації першу дозу щеплення отримали 198 464 людини, другу дозу – 1. Станом на 28 березня в чергу на вакцинацію записалися 364 104 людини.

В Україні за минулу добу зробили 1 585 щеплень від коронавірусу. При цьому відразу в чотирьох регіонах не прищепили жодної людини – в Донецькій, Луганській, Рівненській і Чернігівській областях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Славне місто Показати IP 29 Березня 2021 15:08
Тернопіль зробило краще. Просто деякі фірми купили вакцину і щепили своїх працівників. Без черги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus