USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький зоопарк рівняється на Польщу: візит у Замость. ФОТО

28 Жовтня 2013 12:20
Зоопарк у Замості – це видовище! Досить несподіване для нас. Все продумане, зроблене з любов’ю. Населення міста – 60 тисяч, а зоопарк не поступається навіть нашому столичному звіринцю…

Так, за досвідом до польського міста їздила нещодавно делегація з Луцька.

Нагадаємо, замостьський та луцький зоопарки - партнери у програмі транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна». Як і в Луцьку, у замостському зоопарку відбуватиметься модернізація. У наших сусідів - уже вдруге.

«Якщо проект затвердять, у Києві отримаємо дозвіл на будівництво, то і наш зоопарк чекають грандіозні зміни, - каже у коментарі Волинським Новинам учасник делегації директор ПП «Прайд» Василь Дузь-Крятченко. – Поїздка – дуже хороший досвід, знайомились із їх роботою і у повному масштабі, і на дрібниці звертали увагу: годувальнички, поїлочки, гратики, решітки…»

Зі слів пана Василя, справа у тім, що директор замостського зоопарку дуже любить свою роботу, це і відображається на звіринці загалом.
До слова, візит до зоопарку у Замості - це перша поїздка лучан.

ФОТОЗВІТ поїздки опублікували на сторінці звіринця в мережі facebook.
























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus