USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Чи буде зміна голови облсередку «Батьківщини» через об’єднання

18 Червня 2013 11:21
Питання про зміну голови обласного осередку нової партії «Батьківщина» наразі не розглядають.
Про це розповів голова волинського осередку партії ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт під час перс-конференції 17 червня.
За його словами, зміни торкнуться лише фракцій партій, які вирішили об’єднатися, у місцевих радах.
Щодо голови фракції створеної після об’єднання партії «Батьківщина», Григорій Пустовіт зауважив, що його рекомендуватимуть на своєму засіданні члени бюро обласної партійної організації.
«Це буде достойна людина», - додав головний «фронтзмінівець» Волині Ігор Гузь.
Щодо об’єднання фракцій і позиції членів ПРП у міських та районних райрадах, лідер волинського осередку партії «Реформи і порядок» Олександр Мартинюк зазначив, що фракція ПРП у складі 5 депутатів є лише в Турійській райраді. Мовляв, саме там процес об’єднання партійних опозиційних організацій буде чи не найскладнішим в області.
«Ми домовилися з керівництвом «Батьківщини», що це питання ми будемо розглядати окремо і спробуємо зробити так, щоб Турійська райрада не стала перешкодою нашого об’єднання, а навпаки там зняти якісь конфліктні питання і непорозуміння… Там є ряд особистих непорозумінь між керівниками організацій. На мій погляд, вони є вторинними…», - висловився Олександр Мартинюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
данік Показати IP 18 Червня 2013 13:33
Ми повинні перемогти в 2015 році!Саме тому ,щоб бути сильнішими та перемагати,ми зобов'язані сьогодні об'єднатись.
Амєлія Показати IP 18 Червня 2013 16:02
Ми повинні об"єднатись-це один із шансів перемогти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus