USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чи потрібна луцьким лікарням «благодійна» допомога?

18 Вересня 2013 11:11
Пацієнти з району зобов’язані платити «благодійні» внески» у Луцьку міську лікарню, оскільки міським бюджетом не передбачені кошти для їх лікування.
Про це повідомили під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Згідно зі статистикою, щомісяця у пункти невідкладної допомоги «поступає» 51 пацієнт з діагнозом інсульт, утім, в наявності лише 30 ліжкомісць для таких хворих. Окрім того, пацієнти з регіонів зобов'язані додатково доплачувати за власне місцеперебування у лікувальному закладі. Зокрема, 5 гривень у день на медикаменти та 3 – на харчування.

Тож, мешканці району повинні вносити «благодійно-примусову» грошову допомогу у розмірі 100 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
контра Показати IP 18 Вересня 2013 11:17
Такі внески,передусім потрібні головним лікарям,які потім мають кошти,щоб відкупитися від перевірок та купити собі ордени та медалі. Свинство і жлобство.
Александр до контра Показати IP 18 Вересня 2013 11:23
Ну бесплатная медицина вообще свинство и жлобство. Чего вас вообще нормально лечить?
пацієнт до Александр Показати IP 18 Вересня 2013 11:42
Візьми в оренду приміщення, зроби там ремонт, прийми на роботу обслуговуючий персонал, отримай ліцензію, а потім приймай пацієнтів, які будуть тобі щедро оплачувати лікування та консультації. На усьому державному легко бабки збивати, навіть не лікуючи...
Александр до пацієнт Показати IP 18 Вересня 2013 12:17
Вроде писать умеешь...не знаю, к офтальмологу или психиатору...попробуй еще раз прочитать информацию
пацієнт до Александр Показати IP 18 Вересня 2013 14:29
Читати ти також умієш... спробуй ще раз прочитати, а потім можеш, якщо бажаєш, сходити і до психіатра, і до офтальмолога та й до інших ескулапів зайди, а там час покаже...
лучанин Показати IP 18 Вересня 2013 11:49
А чому Ви говорите, що благодійні внески повинні вносити пацієнти району. А Ви пробували пройти якесь обстеження в Луцькій міській лікарні без блпгодійного внеску. І куди вони йдуть хтось цікавився. Чи компетентні органи не бачать не знають чи їм це вигідно не чути , не бачити що робить Луцька міська лікарня по наданню послуг для лучан.
АйБолить Показати IP 18 Вересня 2013 12:02
А поки в нас не буде страхової медицини - подібни обговорення, міркування... не припиняться і ті ж лікарі будуть на ровному місці брати хабарі та різні "внескі"!!!
Маня Показати IP 18 Вересня 2013 12:33
А мені, здається,що наша країна- це повне беззаконня, корупція, насильство.І,що головне-це твориться в державних, нібито, структурах.Лікарні,то взагалі жах.Страшно згадати і йти до цих лікарів,якщо вони варті цього слова. Це не лікарі, а хабарники.Мало того, що вони не лікують, ставляться до людей, як до скотів-слова доброго не скажуть.І,головне, ніхто їх не може зупинити,так ставитись до нас.Для чого тоді, фінасувати їх, давати гроші наші ж податки.Якщо все платне,хай стають підприємцями, платять податки і обслуговують людей,,всеодно все платне. А,то вони за наш рахунок, держави, набивають собі кармани, не платять податків, а жирують.А ми вибиремо серед цих хабарників,бо там лікарів,які щось петрають мало, до кого з них йти.То тоді можливо начнуть щось робити і ставитись до нас,як до людей,бо вилетять в трубу і будуть так жити,як ми.Вже сил нема на це все дивитися.Хай буде страхова медицина і цю корупцію в медицина пора прищепити,бо вже дішло до абсурду.ГРУПИ ІНВАЛІДНОСТІ,ЛІКАРНЯНІ КУПЛЕНІ-ЦЕ ВЖЕ НЕ СМІШНО, А СТРАШНО.
контра Показати IP 18 Вересня 2013 13:28
К Александру : Я не лікуюсь у цих орденоносних та знаменитих,не маю такої потреби. Нехай,для початку вилікують себе або своїх родичів. Роблять лише вигляд ,що вони когось там лікують,яка там клятва Гіпократа.
Александр до контра Показати IP 18 Вересня 2013 14:05
Вот побольше б таких сознательных! Не лечись, пожалуйста!
Алексей Показати IP 18 Вересня 2013 14:43
Интересно ,это кто их "зобов'язав" платить ? А в тюрягу не хотите . Люди , читайте внимательно основные ЗАКОНЫ УКРАИНЫ , а не всякую лабуду называемую нормативными и регламентирующими приказами и актами ведомств . А если не в тюрягу, то можно просто в РЫЛО. Да так что бы потом эта медицинская и чиновническая ЛИМИТА вспоминала свои корни на каталке в морге. Не платил . Не плачу. И платить не буду!!!!!
Александр до Алексей Показати IP 18 Вересня 2013 15:11
Молодец! Ведешь здоровый образ жизни! Уверен в завтрашнем дне! Пример для подражания
Алексей Показати IP 18 Вересня 2013 14:44
Да , кстати , КОЗЛОПАНУ СИДОРУ ПРИВЕТИК.
Вася до Алексей Показати IP 18 Вересня 2013 16:38
Ну передав ти Сидору ПРИВЕТИК, і що далі? впевніше себе почуваєш, здоровіше став. А чому ти не став "Сидором"? Хай будуть медики КОЗЛОПАНИ, ЛІМІТА, ХАБАРНИКИ, ОРДЕНОНОСНІ СВИНІ, проте всі решта білі та пухнасті пор"ядні громадяни з прекрасним здоров"ям. Просимо дуже страхівку і Євросоюз поряд - лікуйтесь на здоров"я.
Доктор Показати IP 19 Вересня 2013 09:07
Навчання в університеті 8 років!Моральна особиста відповідальнісь за пацієнта висока,а от зарплата на рівні рядового працівника ЖЕК,а то і нижче!Хамське і цинічне відношення до хворих суворо присікаю!А відносно подяки для лікаря це наш менталітет!На "марципани" коштів не шкода,а на ліках будемо економити!
бельбас Показати IP 19 Вересня 2013 10:44
Але Президент сказав, що середня зарплата медиків 4200 гривень. Це в рази більше від зарплати рядового працівника ЖЕКу.
Хі-хі Показати IP 19 Вересня 2013 12:41
Відкрию вам секрет, лучани теж вимушені платити благодійні внески.. Хі-хі-хі Докторе, мчсники теж вчаться п*ять років і перед тим, як лізти в полум*я, рятуючи чиїхось батьків, благодійних внесків не вимагають. Хі-хі-хі...
Доктор Показати IP 19 Вересня 2013 13:10
В рятувальників має бути токож належна мотивація щоби знали за що ризикують життям!Та ми живемо там де людей недооцінюють!У нас майже всюди безлад!І ще! Благодійні внески ідуть на потреби закладу і власне пацієнтів!Якби не було цих внесків то ситуація у сфері медицини була б ще гірша!Ланка видатків на медицину недофінансовується на 94%!І якщо паціент не хоче займатись благодійністю це не міняє відношення персоналу до нього!Я це контролюю!
Хі-хі Показати IP 19 Вересня 2013 15:36
Мене розчулює ситуація, коли в лікарні гуманітарні ліжка, постіль і харчування пацієнтів, обстеження теж за кошти пацієнтів, а міняють двері і меблі у кабінеті заввідділенням чи головного лікаря. Приклад :при нашій недофінансованій на 94% медицині мармурові портали у обласній і міській лікарні,шикарні кабінети Духневич і Сидора. Якщо немає грошей на хворих, то навіщо ці надмірності? Хі-хі-хі...
Доктор Показати IP 20 Вересня 2013 08:41
Це вже особливості власноо "его" керівника!А усі ці ремонти є дійсно завдячуючи пацієнтам!На разі хворі "утримують"лікаря і медицину!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus