USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - благодійна акція «Діти і літо»

13 Серпня 2014 08:00
Благодійна акція "Діти і літо" відбудеться у Луцьку в неділю, 17 серпня. Про це інформує організатор акції Анна Пахольчук.

Метою заходу є збір коштів на лікування тяжкохворого хлопчика Романа Вакулінського.

У програмі заплановані майстер-класи для дітей та дорослих і виставка фотографій.

Окрім того, участь в акції візьмуть творча STUDIO N.ZH.$, балетна студія "Жизель". Також виступатиме Олександр Хмильовський з власними композиціями.

Акція розпочнеться о 10.00 на території "Книжкового пасажу" за адресою: вулиця Лесі Українки, 35а.


Довідка: У маленького Ромчика лікарі діагностували низку серйозних хвороб. Зокрема, це внутрішньоутробна інфекція неуточненої ітіології. Гіпоксично-ішемічна енцефалопатія 2 ступеня, синдром загального пригнічення. Затримка статомоторного і психомовного розвитку, синдром рухових порушень. Вроджена аномалія розвитку здорового аналізатора обох очей. Двобічна сенсоневральна приглуховатість ІІІ ступеня, глухота ІV ступеня. Хромосомна патологія - синдром Вольфа-Хирмхорна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus