USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Чи виправляються колишні ув’язнені?

18 Лютого 2013 17:49
Ймовірно сварка через розмови про тюрму стала причиною бійки, у якій колишній ув’язнений побив знайомого. Щодо зловмисника відкрили кримінальне провадження.

Про це інформує СЗГ УМВС в області.

Так, до Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області звернувся місцевий мешканець із повідомленням про те, що візуально знайомий чоловік наніс йому тілесні ушкодження.

Виявилося, що правопорушення скоїв 30-річний чоловік, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжку. На шлях виправлення, кажуть правоохоронці, не став, а навпаки пиячив і ніде не працював.

Того дня він випадково зустрів постраждалого. Між ними зав’язалася розмова про тюрми, яка невдовзі переросла у суперечку. Дійшло діло навіть до кулаків.

Наступного дня постраждалий звернувся до дільничного інспектора із повідомленням про побиття. Але ні прізвища, ні місця проживання свого кривдника чоловік не знав. Проте правоохоронцю вдалося встановити потрібну особу.

Згідно судово-медичної експертизи отримані тілесні ушкодження за ступенем тяжкості належать до легких.

Щодо 30-річного чоловіка відкрите кримінальне провадження за вчинення правопорушення передбаченого частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України - умисне легке тілесне ушкодження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus