USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Чикаго подасть позов проти адміністрації Трампа

7 Серпня 2017 02:16
Влада Чикаго в понеділок, 7 серпня, подасть в суд на адміністрацію Дональда Трампа в зв'язку з її погрозами припинити виплати грантів на підтримку громадської безпеки так званим «містам-притулкам». Про це у неділю заявив мер міста Рем Емануель, інформує Голос Америки.

Менше двох тижнів тому генеральний прокурор США Джефф Сешнс оголосив, що міністерство юстиції США позбавить міста деяких грантів, якщо вони не дозволять імміграційним властям відвідувати місцеві в'язниці і за 48 годин повідомляти їх про звільнення осіб, розшукуваних за порушення імміграційного законодавства.

«Чикаго не дозволить нашим поліцейським стати заручниками політиків у цих дебатах…Чикаго не дозволить, щоб вибірково порушувались фундаментальні права наших мешканців. Чикаго ніколи не відмовиться від нашого статусу привітного міста», - заявив мер на прес-конференції.

Мер Емануель додав, що цей позов не дозволить адміністрації Трампа створити прецедент, який може бути використаний як інструмент скорочення фінансування інших програм. Мінюст поки що не прокоментував намірів влади Чикаго.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus