USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чиновниками одного з управлінь ОДА зайнялася прокуратура

4 Серпня 2008 16:10
 
Посадовцями Волинської облдержадміністрації можуть інкримінувати зловживання владою або службовим становищем, – повідомляють 4 серпня «Волинські Новини».
 
На Волині працівники Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області викрили посадовців одного з управлінь облдержадміністрації, які, діючи в інтересах приватного підприємця, допустили перевитрату понад 140 тисяч гривень бюджетних коштів, виділених на соціальні потреби.
 За інформацією офіційного сайту волинських правоохоронців, Волинською обласною прокуратурою за вказаним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus