USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чиновницю Волинської ОДА звинувачують у низці зловживань. Вимагають розслідування

19 Травня 2020 15:53
Необхідно розслідувати можливі зловживання службовим становищем керівниці підрозділу управління транспорту та зв’язку Волинської облдержадміністрації Наталії Остапкович.

Таку петицію зареєстрував власник Ковельского АТП та Нововолинського АТП-10708 Валерій Миронюк. Підписати її можна за посиланням.

Чоловік закликає створити спільну комісію за участю депутатів облради та перевізників для розслідування можливих зловживань службовим становищем керівниці підрозділу управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації Наталії Остапкович із подальшим поданням матеріалів у відповідні слідчі та судові органи.

Валерій Миронюк стверджує, що Наталія Остапкович причетна до однобокого упередженого розірвання договорів на перевезення пасажирів, системного лобіювання окремих перевізників, порушень процедури проведення конкурсів на перевезення, прийняття завідомо невигідних рішень задля лобіювання інтересів окремих перевізників, однобокого прийняття рішень про закриття, відкриття маршрутів, змін графіків руху тощо.

Водночас волинянин зауважує, що вказаний у декларації дохід Наталії Остапкович не відповідає її реальному майновому стану.

Зауважимо, що, згідно з даними декларації керівниці підрозділу управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації, у її власності – житловий будинок (58,2 кв. м) та земельна ділянка (1500 кв. м) у Голобах Ковельського району.

Ще одна земельна ділянка (1680 кв. м) і житловий будинок із господарськими спорудами (139,5 кв. м) у Боратині Луцького району належать дочці Софії.

Минулорічний дохід Наталії Остапкович сягнув 329 800 гривень – це заробітна плата за основним місцем роботи.

Відповідно до декларації, посадовиця не має ні автомобіля, ні готівки, ні банківських вкладень.

Нагадаємо, волинські перевізники неодноразово викривали неправомірні дії з боку чиновниці ОДА, через що навіть пікетували будівлю облдержадміністрації.
Також Наталію Остапкович звинувачували в тому, що вона керує незаконними схемами та перешкоджає діяльності перевізників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
))) Показати IP 19 Травня 2020 22:22
Корумповна на всю голову баба.....за роки праці...вона стільки накосила....що відкупиться і невідчує
Надія Показати IP 19 Травня 2020 23:28
Вам обгадили людину, це всерівно, що 2пальця об...... Ты!!!!! Наволоч!!!!!!!
Небайдужий Показати IP 20 Травня 2020 00:25
Вірні й віддані люди такі як пані Наталія в команді завжди потрібні, при будь-якій владі і в усі часи.
Сергій Показати IP 20 Травня 2020 06:59
Та нічим це все не закінчиться. Коли їх почнуть в*дстріл*вати, то може шось і зміниться, і суди, може, запрацюють так, як треба.
Оксана Показати IP 20 Травня 2020 10:25
А чому б тому керівнику АТП заяву в Антимонопольний комітет Украіни не написати, з переліком і конкретними фактами порушення?
микола до Оксана Показати IP 20 Травня 2020 12:48
пожалійте пані наталю,після таких фактів потрібно статтю міняти на -ПОЖИТТЕВО з конфіскацією майна всіїєї родини...думайте що ви просите)))))
Життя то бумеранг Показати IP 20 Травня 2020 14:24
Цю к*рку треба за грати з конфіскацією майна. Її «зірковий час», як вона сама казала перевізникам, прийшов до завершення. Якщо сама не піде- то з соромом вилетить після оприлюднення розмов про «передайте гроші» та розмов інтимного характеру, що дозволяла собі. Вилетить в свої Голоби ця к*рка, як на неї кажуть її ж колеги по роботі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus