USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Число жертв обвалення будинку в Маямі збільшилося вдвічі

29 Червня 2021 12:04
У США загиблими внаслідок обвалення багатоповерхового житлового будинку в містечку Серфсайд, що входить в територію Маямі штату Флорида, оголошено 11 осіб.

Про це інформує Кореспондент з посиланням на агентство ТАСС.

За інформацією влади округу Маямі-Дейд, доля ще 150 осіб залишається невідомою. Для допомоги сім’ям постраждалих і загиблих мешканців уже вдалося зібрати 1,6 мільйона доларів.

Водночас прессекретар Білого дому Джен Псакі під час брифінгу заявила, що президент США Джо Байден підтримує ідею проведення на федеральному рівні розслідування обставин трагедії.

«Безумовно, ми хочемо зіграти будь-яку конструктивну роль, яку здатні зіграти, щоб докопатися до суті того, що сталося, і не допустити подібного в майбутньому», – зазначила Псакі.Як з’ясували американські ЗМІ, у 2018 році експерт виявив серйозні структурні пошкодження в зазначеному 12-поверховому житловому будинку. При цьому власники квартир будинку мали намір у липні поточного року почати в будівлі ремонт, зокрема, усунути серйозні пошкодження низки його елементів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus