USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

«Читаємо-перемагаємо»: у Луцькій громаді стартував тихий книжковий аукціон

9 Листопада 2022 23:24
Сьогодні, 9 листопада, з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, Дня української писемності та мови у Луцьку стартував тихий книжковий аукціон «Читаємо-перемагаємо».

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Урочисте відкриття відбулося в приміщенні бібліотеки-філії №6 КЗ «Луцька міська централізована бібліотечна система».

Тихим аукціон називається тому, що відбуватиметься у віртуальному просторі, без озвучування вголос суми ставок. Торги триватимуть два тижні. Впродовж цього часу всі охочі мають змогу зробити ставки на обрані лоти. Виручені кошти спрямують для потреб Збройних сил України.

Організатори заходу – департамент культури Луцької міської ради, КЗ «Луцька міська централізована бібліотечна система», громадська організація «Новий рівень».
Читати ще: У Луцьку зібрали понад 600 кг російської макулатури, піде на туалетний папір

«Дякую всім працівникам галузі культури, бібліотечним працівникам, нашим волинським письменникам за промоцію українського слова. Сьогодні, у час війни, ви зорганізували весь свій ресурс, щоб міцно тримати духовні кордони нашої країни», – звернулася до присутніх директорка департаменту культури Тетяна Гнатів.
На аукціоні представлені видання волинських письменників: «Антологія літератури письменників Волині: під Лесиним небом», «Срібло і світло» Еліни Форманюк, «[без іронії]» Ольги Ляснюк, «Молоко матері» Нори Ікстени, «Десятина» Андрія Криштальського, «Та, що ламає вітер», «Вересові меди» Надії Гуменюк, «Вічна туга за справжнім. Щоденникові записи» Євгена Сверстюка тощо.
Цінним є те, що книги – з автографами авторів або видавців.
Книжковий аукціон організували з метою популяризації україномовної літератури, творчості письменства Волині та підтримки наших воїнів. Кожен охочий має можливість придбати для себе цікаву та захопливу книгу, а головне – зробити дуже добру справу – підтримати українських воїнів.
Урочисте вручення придбаних видань відбудеться 23 листопада цього року в приміщенні бібліотеки-філії №6 КЗ «Луцька міська централізована бібліотечна система».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus