USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Contrкультура. ФОТО

2 Жовтня 2008 15:32


Вкотре у Володимирі отака байда. Третій рік поспіль районний будинок культури час від часу перетворюють на торговище. Тут не лише лахи, а й продавці сумнівної якості.
 
Цікаво, чи має з них щось місцевий бюджет? Чи тільки кишеня місцевого чиновника. Коментарі зайві, адже районна і міська влада міста – «на ножах». У прямому сенсі. Могли б – то точно одне одного перерізали.
 
Тому дехто і приторговує культурою. Мовляв, задля її, культури, розвитку.
Велемовність тут зайва. Дивімося, думаємо, робімо висновки. А потім ці висновки засуньмо собі в одне місце. Бо більше нікуди. Адже усім або добре, або по барабану. Ну й нехай. Плювати. Як завше і на все.
 
Але ж дітки хочуть подивитися виставу і йдуть повз стелажі зі смердючими джинсами і непрацюючими прасками. У храмі нацкультури. Так і хочеться написати – ср...ної. Бо так і є…
 
Ось так виглядають вікна володимир-волинського районного будинку культури: ящики з чорті-чим, вішаки, решітки. Мо, тут думають продовжити традиції гулагу?...
 
Звантажують риштування львівські театрали, на виставу йдуть діти, вчителі, батьки. Заразом, може, якусь китайську кофтину наміряють?
 
І собаки туди ж. На те вони і собаки.
.
 
Водій театрального автобусу Володя об’їздив усю Україну, але, зізнається, такого бардаку ніде не бачив…
 
Олександр СІНКЕВИЧ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2008 17:00
Любі друзі, попри всі емоції лексика має бути НОРМАТИВНОЮ!!!
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2008 17:25
взагалі, дурня якась! Опустили імідж сайту до плінтуса
місько Показати IP 2 Жовтня 2008 19:16
а шо в нас палаці учнівської мооді робиться, це ж вопше, учнівська молодь так страждає, так страждає.
Вінстон Показати IP 3 Жовтня 2008 09:57
Мабуть автор цієї публікації сам там купував ванючі джинси та праску! Адже як можна пояснити таку агресію! Просто киданули його чи її бариги!
Лісник Показати IP 4 Жовтня 2008 11:30
лексика має бути НОРМАТИВНОЮ
Cінкевич Показати IP 16 Жовтня 2008 13:26
Ну чого до плінтуса? Нижче, набагато нижче... У саме пекло, де й місце оцій державі. Не Україні, а державі, для означення якої у шрифтах вордівських немає настільки маленької "д"... І де ви, до речі, вичитали ненорматив? Попри усі ваші недолугі емоції? І ніхто мене не кидав. А враження таке, що ви отих бариг кришуєте, як любить висловлюватися ваш улюбьоний картавий придурміністр міліції. "Ванючі" -смердючі, "вопше" - взагалі... І взагалі, поважайте мову, панове, бо срака - це півбіди. Біда повна, коли її прикривають власною незугарністю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus