USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

ДАІ ігнорує спалення у Києві авто із волинськими та львівськими номерами

31 Січня 2014 13:46
Спалені напередодні у Києві автівки з волинськими та львівськими номерами належали учасникам Євромайдану. Про це йдеться у заяві Штабу національного спротиву, розміщеній на сайті "Батьківщини".

У п'ятницю, 31 січня, о 10:30, учасники Євромайдану мають намір прийти під Київське міське управління ДАІ (вулиця Хмельницького, 54) та вимагати знайти винних у підпалах автомобілів, що належать євромайданівцям, - інформує Gazeta.ua.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини вже повідомляло, що у столиці палять авто із номерними знаками із західної України. Щоправда, тоді очевидці стверджували, що автівки до Євромайдану жодного стосунку не мають.

"Поряд із вбивствами, викраденнями та тортурами, які здійснюються стосовно активістів, - паралельно відбувається знищення майна протестувальників. Зокрема, лише протягом минулої доби в Києві було умисно спалено понад 20 автомобілів учасників Євромайдану", - йдеться в заяві.

При цьому, як зауважується в заяві, жодного підпалювача досі не було знайдено. Штаб нацспротиву обвинуватив ДАІ у ігноруванні розслідування цих злочинів.

"Напрошується висновок, що саме міліція та даішники покривають підпалювачів, або навіть стоять за підпалами автівок громадян, які незгодні з діями влади", - йдеться в заяві.

У Штабі нацспротиву вважають, що всі ці дії є спланованою помстою, передусім, учасникам Автомайдану, які неодноразово влаштовували акції під резиденцією Януковича Межигір'я та під маєтком колишнього міністра МВС Захарченка.

Як відомо, в ніч на 30 листопада у Києві невідомі підпалили, за різними повідомленнями, від 17 до 23 автівок. Активісти стверджують, що спалено машини із львівськими номерами, однак МВС це заперечує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Остап Показати IP 31 Січня 2014 14:34
Цікава інформація ... буквально вчора читав що було спалено 20 авто з львівськими та волинськими номерами сьогодні переглядав туж інфу виявилось що з спалених лише 4 іногородні всі інші на київській реєстрації..... знову накрутка емоцій :( ЩО ВЖЕ НА МАЙДАН НІХТО НЕ ХОЧЕ ЙТИ ЩО ЛЮДЕЙ ЗАЛЯКУЄТЕ СТРАШИЛКАМИ?????
НЕЛУЧАНИН до Остап Показати IP 31 Січня 2014 15:21
остап, а в тебе авто є, чи ти на 11-тому номері їздиш ? чи киянам можна палити авто ?
Тобі ще платять, нещ Показати IP 31 Січня 2014 14:44
Тобі ще платять, нещасний тролю? То поцілуй Клімчука в с**ку.
НЕЛУЧАНИН Показати IP 31 Січня 2014 15:24
даїшники тут ні до чого. це злочин і цим мають займатись слідчі. чи порушили хч одну кримінальну справу ? якщо ні, то власникам спалених авт варто подати на МВС позов про бездіяльність. довести справу до Європейського Суду із вимогою про відшкодування шкоди
Ліза до НЕЛУЧАНИН Показати IP 31 Січня 2014 18:24
Ну і відкриють вони крим. провадження і толку, що до кожного автомобіля який стоїть біля будинків, на вулицях приставлять правоохоронця який буде його охороняти??? МАЛИ ГРОШІ НА МАШИНИ, МАЙТЕ Й НА СТОЯНКИ!!!
НЕЛУЧАНИН до Ліза Показати IP 1 Лютого 2014 00:24
А НА СТОЯНЦІ НЕ МОЖНА ПІДПАЛИТИ АВТО ? І ВИ З ТАКИМИ ПОГЛЯДАМИ ХОЧЕТЕ В ЄВРОПУ ? ЧИ ПІДПАЛИ ЗДІЙСНЮЮТЬ ПІТУШКИ ПІД ДАХОМ ТИХ САМИХ МЄНТІВ, А ВОНИ СВОЇХ НЕ ЗАЧІПАЮТЬ
гаишникам к размышле Показати IP 1 Лютого 2014 04:17
В центре Киеве сожгли авто сотрудницы посольства Канады а что теперь скажут ГАИшники???? она тоже участница заговоров на майдане и била беркутовцев...
бандера Показати IP 1 Лютого 2014 09:36
а какого *** эта канадка в наши дела лезет --всем попалить канечно нельзя но как иначе этот шабаш остановить..помаранчевые ублюдки по трупам во власть лезут так чем регионалы хуже(если это они палят)страна дураков и евросвалка чудес а не УКРАИНА уже ж видели раз у власти помаранчевых ублюдков хотите еще раз избрать их ...только дурак дважды на одни ите грабли наступает ...
НЕЛУЧАНИН до бандера Показати IP 1 Лютого 2014 11:33
підпал авто працівника дипмісії Канади - це помста бандовлади за рішення канадського уряду заборонити вїзд у Канаду деяким УРКАїнським чинушам. і чиє би мичало, хто у владу лізе. бандити узурпували владу і будують в країні хунту

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus