USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Дах сільського будинку культури на Волині перекриють за 2,2 млн

13 Лютого 2020 09:12
До кінця поточного року заплановано здійснити капітальний ремонт даху та перекриття залу будинку культури в селі Суходоли (вулиця Шкільна, 38) Володимир-Волинського району.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосила Зарічанська сільська рада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 21 лютого, а аукціон має розпочатися вже 24 лютого.

Очікувана вартість капітального ремонту становить 2,185 мільйона гривень.

Роботи включатимуть демонтаж підвісної стелі, розбирання покрівель та утеплення горища, вивезення сміття, влаштування покрівлі та водовідводу, перекриття несучих конструкцій, влаштування підвісної стелі з гіпсокартону, утеплення стелі, оздоблення стелі, монтажні роботи тощо.

Капітальний ремонт мають намір закінчити до 31 грудня 2020 року. Гарантійний термін становитиме 10 років із моменту здачі об’єкта в експлуатацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus