USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Дамо шоломи та екіпіруємо»: лучан запрошують взяти участь у гонках

20 Червня 2019 14:32
«Дамо шоломи, одягнемо і дозволимо відчути себе професійними пілотами», – саме так запрошують організатори наймасштабнішої авто-мото-спортивної події усіх, без винятку, небайдужих до швидкості лучан та гостей міста.

Про це сьогодні, 20 червня, під час конференції розповів голова Вінницької федерації по дрег-рейсингу і шрифту, організатор змагань з дрег-рейсингу у Луцьку Андрій Гальчинський.
Нагадаємо, 21 та 22 червня у Луцьку на військовому аеродромі, що знаходиться на вулиці Ківерцівській, 85, вдруге відбудеться наймасштабніша авто-мото-спортивна подія.

Цього року відбудеться одразу чотири змагання. 21 червня на глядачів чекають: DDL-DRAGRACINGDEVELOPMENTLEAGUE – Ліга розвитку дрегрейсингу, змагання для аматорів та будь-кого, хто має бажання взяти участь. По-друге, Чемпіонат Спілки Клубів UDRF – Української Дрег-Рейсинг Федерації. Це багатоетапне змагання, яке охоплює всю Україну, для більш професійно підготовлених автомобілів.

22 червня – основний день змагань, коли відбудуться Чемпіонат України з мото дрег-рейсингу та, вже відома лучанам, Професійна Українська дрег-рейсинг серія PRO UDRS, BELSHINA DRAGRACING PRO COMPETITIONS OF UKRAINE.

Тож, як розповів журналістам Андрій Гальчинський, у перший день змагань, 21 червня, спробувати себе професійними гонщиками зможуть аматори і взагалі всі охочі відчути на власному досвіді той драйв, швидкість та спортивний азарт, який відчувають професійні пілоти.

«Участь у таких заїздах можуть взяти всі охочі, на будь-якому автомобілі. Ми, своєю чергою, усіх учасників забезпечимо шоломами, одягаємо, опісля вони пристібаються і їдуть. Взяти участь у таких змаганнях можна буде за символічний внесок у сумі 200 гривень, щоб ми могли їм купити призові кубки. А нагороджувати будемо як професійних пілотів – на шестиметровій сцені», – запрошує усіх небайдужих до швидкості водіїв Андрій Гальчинський.

Також він наголосив, що усіх водіїв, які мають бажання взяти участь у гонках, чекають завтра, у п’ятницю, з 9:00 години. Обов’язковою умовою допуску до змагань є участь у брифінгу з безпеки, який розпочинається о 9:30. Змагання триватимуть до 19:30.

«Ми це робимо для того, щоб люди не ганяли міськими дорогами, створюючи аварійні ситуації, а, натомість, долучалися до спорту», – резюмував організатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus