USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Данілов: Росіяни пройшли межу по нормативах використання ракет, ще 3-4 атаки – і нічого не залишиться

19 Грудня 2022 10:57
Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов вважає, що у росіян лишилось запасів ракет на 3 – 4 атаки, але після цього в них будуть вичерпані усі запаси, що неприпустимо для військвих.

Про це йдеться в інтерв’ю Данілова УП.

«Якщо рахувати на великі атаки, які у нас уже відбулися, то у них залишилося максимум на дві-три, може, на чотири нашкребуть. Але тоді вони повністю залишаться без ракет, що є неприпустимо, адже у них можуть з’явитися зовсім інші виклики і вони мають хоч якийсь запас залишити», – сказав він.

За його словами, «ту межу, яку по нормативах вони б мали втримувати, вони її вже пройшли і пройшли доволі давно». Однак, уточнив він, в арсеналі росіян більш-менш достатньо ракет С-300.

Також Данілов зауважив, що військові навчились збивати іранські дрони-камікадзе «Shahed-136/131», якими озброїлись росіяни.

Читати ще: За ніч Сили оборони знищили 30 ворожих дронів, – Генштаб

«У них є «Шахеди», але хочу зауважити, що ми навчилися з ними боротися. Якщо немає якихось форс-мажорів, то нещодавно був випадок, коли ми всі 100%, які вони направляли, збили», – підкреслив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сергій, Нововолинськ Показати IP 19 Грудня 2022 11:39
Хто-небудь ще вірить цим довбням Данілову, Арестовичу та іншим Подолякам? Вони вже стільки разів, починаючи з кінця березня, озвучували те що в кацапні залишилося декілька десятків ракет на 2-3 удари і тому нових масованих обстрілів більше не буде, що свіжа заява Данілова викликає лише роздратування і демонструє його повну некомпетентність.
Адекват до Сергій, Нововолинськ Показати IP 19 Грудня 2022 13:27
Вірять лише телемарафонні зомбі!!!
Пересічний громадяни Показати IP 19 Грудня 2022 12:33
Треба розуміти що у рашистів працює ВПК, який худо-бідно може видати якусь кількість ракет. І цей комплекс не зупиняється і санкції їм побоку. Поки не почнемо відповідати по їх критичній інфрастуктурі, будемо потерпати далі
лучанка Показати IP 19 Грудня 2022 13:24
це те саме "Я знав ,що почнеться наступ,коли надів чолрну форму". А скільки б людей можна було спасти,якби не бла,бла,бла. А Арестович взагалі весною буде вже вКриму

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus