USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Скоро російські вояки відмовляться виконувати завдання», – Арестович про катастрофу для Збройних сил РФ

2 Березня 2022 15:15
На полі бою настав психологічний злам противника. Окупанти масово кидають техніку, зброю, здаються в полон або пересуваються в бік білоруського чи російського кордону. Чинять спротив тільки організовані маси ворога, яким віддає накази вище військове керівництво безпосередньо через генералів і які ще не потрапили під нищівний вогонь нашої авіації, артилерії та наземних військ.

Про це інформував керівник Офісу президента Олексій Арестович станом на 13:00 2 березня.

«Думаю, скоро російські вояки відмовляться виконувати завдання. За офіційними повідомленнями, росіяни кидають у бій навіть курсантів військових училищ. Це означає, що російська армія не може впоратися з Україною. Це катастрофа для Збройних сил РФ, тому що курсантів зазвичай не залучають до останнього. Також ідеться про спроби залучити білоруську армію. Але поки офіційних даних про те, що білоруси беруть участь у бойових діях проти України немає. Є сигнали, які зараз перевіряють», – сказав він.

Читати ще: «Уперше наші підрозділи перейшли в наступ на окремому напрямку»: актуальні дані про російське вторгнення

Україна нищить противника. Вправно працюють авіація та артилерія. Наприклад, наші підрозділи в Харкові перейшли в контратаку та в зустрічних боях розгромили 200-ту бригаду противника, один із найкращих елітних підрозділ ЗС РФ.

Олексій Арестович додав, що в противника закінчилися крилаті ракети. Окупанти розпочали наносити удари ракетними комплексами типу «Іскандер», які мають багато недоліків, зокрема велике відхилення від цілі.
Читати ще: «Чорт з ними, бо з нами Бог», – Зеленський звернувся до українців

«Повітряні удари наносять саме уночі, тому що бояться нашої авіації та ППО. Удари було нанесено комплексами «Іскандер» по Києву, Житомиру, Харкову», – сказав він.

За його словами, атаки, зокрема, на Бабин Яр – одна з головних помилок РФ у цій війні.

«Думаю, Росії потрібно припиняти цю безглузду авантюру. Якщо такі випадки наростатимуть, реакція світового співтовариства буде ставати все жорсткішою для росіян», – наголосив Олексій Арестович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus