USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ДБР може провести наступний допит Порошенка на поліграфі

12 Серпня 2019 13:42
У Державному бюро розслідувань завершився допит п’ятого президента, лідера партії «Європейська солідарність» Петра Порошенка, а під час наступного його можуть перевірити на поліграфі.

Про це повідомив директор ДБР Роман Труба у своєму telegram-каналі.

«Другий допит екс-президента в ДБР тривав дві години. Не виключаємо, що наступний допит буде проведений із застосуванням поліграфа. До слова, це зовсім не страшно – всі наші працівники проходять таке психофізіологічне дослідження кожен рік», – наголосив він.

Також Труба зазначив, що сьогодні, 12 серпня, Петро Порошенко свідчив в рамках кримінального провадження щодо можливого ухилення від сплати податків під час купівлі-продажу телеканалу «Прямий».

Раніше повідомлялось, що Державне бюро розслідувань повторно викликало Порошенка на допит у якості свідка на 25 липня.

Порошенка викликали до ДБР як свідка у кримінальному провадженні щодо можливого ухилення від сплати податків, відмивання злочинних доходів під час купівлі-продажу заводу «Кузня на Рибальському» (№ 62019000000000713).

Наразі ДБР розслідує 11 справ проти Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пенсіонери Показати IP 13 Серпня 2019 22:15
крадія пенсій в пенсіонерів петька порошенка з конфіскацією посадити ДОВІЧНО НА НАРИ!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus