USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Де на Волині найкращі екскурсійні послуги

14 Листопада 2014 08:00
Конкурс регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України» у 2014 році днями відбувся у Волинській облдержадміністрації, - повідомляє "Музейний простір Волині".

Серед переможців гідне місце посів музей історії сільського господарства Волині-скансен (директор Олександр Середюк ). Заклад отримав диплом у номінації «Роботи та послуги, які виконують або надають у побутовій та виробничій сферах» - Екскурсійні послуги.

Музей-скансен, який знаходиться в селищі Рокині Луцького району пропонує широкий спектр музейних послуг для відвідувачів. На базі музею створено громадську організацію «Школу козацького гарту», де проводяться навчання молодих юнаків по програмі психофізичної підготовки воїнів Запорізької Січі, вчать стрільбі з лука, фехтуванню на шаблях.

Варто зауважити, що при підведенні підсумків оцінювання члени конкурсної комісії були одностайні у думці, що вся продукція, товари, роботи, послуги, які визнані переможцями в регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу якості «100 кращих товарів України» – «Кращі товари та послуги Волині» є чудовим прикладом і переконливим доказом того, що наші підприємства можуть сповна задовольнити потреби найвибагливіших споживачів національного ринку та виходити на міжнародні ринки.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало, що у минулому році Музей історії сільського господарства скансен у Рокинях, увійшов у десятку музеїв України з обслуговування і надання екскурсійних послуг.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus