USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині мріють про відкриття школи олімпійського резерву

25 Лютого 2014 17:11
Училище Олімпійського резерву з важкої атлетики можна було б побудувати на Волині, а не на Львівщині.

Таке припущення висловив Заслужений тренер України Микола Авраменко. Про це він зазначив під час прес-конференції, яка відбулася в обласному управлінні молоді та спорту сьогодні, 25 лютого.

Нагадаємо, днями волинські важкоатлети привезли додому кубок зі Всеукраїнських змагань, які відбувалися у Вінниці.

Микола Авраменко зазначив, що волинські спортсмени вже увосьме займають перше місце у загальнокомандному заліку, тож база для такої установи в області – доволі солідна.

«Під час змагань у нас була нарада. І генеральний секретар Федерації розповів, що в Жидачеві Львівської області, за сприяння Федерації важкої атлетики України буде будуватися Училище олімпійського резерву з важкої атлетики. Львів’яни друге місце зайняли, а ми все-таки перше. І хоч ми не раз зверталися - на Волинь чомусь дивляться не так як треба. Може Волинь має вже достатню базу для такого кроку?», - зауважив Заслужений тренер України.

Натомість, начальник обласного управління молоді та спорту Галина Карнаухова зауважила, що такі плани на Волині – поспішний крок.

«Давайте робитимемо все поступово. Треба добудувати спорткомплекс, зараз можуть школи-інтернати створитися зі спортивним профілем. Є з чого потім формувати базу. Я не можу таке пообіцяти і потім не зробити», - зазначила чиновник.

Тож, попри здобутки волинської когорти тренерів та спортсменів, Училище Олімпійського резерву в нашій області, швидше всього, лише залишиться мрією.

Цьогоріч навряд чи й зможуть відкрити ставку тренера з важкої атлетики в школі «Юний динамівець» про яку не раз просили представники обласної Федерації з важкої атлетики. Якщо будуть вільні кошти, чи перевиконають бюджет – тоді можна буде повернутися до питань зміни фінансування спорту, сказала Галина Карнаухова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus