USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де на Волині призначають найменше житлових субсидій

13 Листопада 2015 17:50
У двох районах області стан охоплення населення житловими субсидіями лишається низьким.

Про це йшлося під час розширеного засідання антикризового енергетичного штабу 13 листопада.

Як повідомила директор департаменту соціального захисту населення Оксана Гобод, у Волинській області налічується 130 тисяч сімей, яким призначено субсидію, з них 119 тисяч звернулися за новим порядком, решта призначені до введення в дію нового порядку нарахування субсидій. У середньому 38,3% домогосподарств області охоплені житловими субсидіями. Ще 15 тисяч особових справ перебувають в роботі управління соціального захисту населення.

Щодо окремих районів, активізувати роботу потрібно у Старовижівському та Луцькому районах області. Так, у Старовижівському районі відсоток охоплення становить 25,5% домогосподарств, відсоток призначень становить 69,5% - найнижчий показник в області. Наступного тижня у районі працюватиме моніторингова група, адже ситуація з призначенням субсидій там вкрай негативна. На другому місці з низького охоплення населення субсидіями – Луцький район, де стан охоплення населення та призначення субсидій бажає кращого. У районі газифіковані 16 388 домогосподарств і на території таких сільських рад як Чаруківська, Рокитнівська, Ратнівська, Підгайцівська, Лищенська та Маяківська відсоток охоплення житловими субсидіями дуже низький. Відтак, на думку посадовця, недопрацьовують управління соціального захисту населення та райдержадміністрація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus