USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Половині волинських домогосподарств обіцяють субсидії

16 Грудня 2015 08:45
До завершення 2015 року переважна частина волинських домогосподарств зможе отримати житлові субсидії.

Про це під час оперативної наради у голови ОДА повідомила директор департаменту соціального захисту населення ОДА Оксана Гобод.

З її слів, із 359 тисяч волинських родин 151 тисяча домогосподарств уже охоплені програмою житлових субсидій, що становить 45% від загальної кількості. Для порівняння, минулого року субсидії отримали лише 26 тисяч домогосподарств.

В цілому ж з проханням надати житлові субсидії до спеціалістів звернулось 166 тисяч сімей, понад 10 тисяч заяв все ще перебувають на стадії розгляду. Не зважаючи на трудомістку процедуру, кількість звернень від волинян не зменшилась. Зокрема, протягом тижня до соціальних установ надходить понад 6 тисяч звернень на оформлення субсидії.

До слова, Оксана Гобод запевнила присутніх під час апаратної наради, що до кінця року житлові субсидії охоплять 50% населення. Найбільше на Волині субсидій оформили мешканці Луцька, Нововолинська, Ковеля та Володимира-Волинського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Оля Показати IP 16 Грудня 2015 09:41
Це вже виходить дурня. Люди по селах, мають велике господарство, трактори, свминей по 20 штук,курей і т.п. дітки працюють за кордонном, заробляють бешені гроші, а їм ще дають субсидії. Ви порахували скільки вони мають доходу від господарства. А я працюю і мої діти та чоловік у нас майже мінімальна зарплата, а субсидії не виходить.Це що за жах. Треба нам всім влаштуватися не оформленими,їхати в Польщу працювати тоді буде субсидія,виходить так.Цілі родини нгіде не працюють тим більше по селах а нащо їм працювати, податків не платять, а пенсіїї і субсидії одержують.За чий рахунок?Це,що ви придумали так зробить з людей,що ніхто не буде працювати,щоб одержати на халяву субсидії.
Анонім до Оля Показати IP 16 Грудня 2015 11:02
Езжай в село и поживи там в "райских" условиях. А теперь согласуй между собой утверждкения: "мають велике господарство, трактори, свминей по 20 штук,курей і т.п." и "А я працюю" Или ты серьезно считаешь, что господарство не требует трудовложений?
Оля до Анонім Показати IP 16 Грудня 2015 14:21
А я працюю полішуцький кацап на заводі важко, в мене непогана зарплата так субсидія не виходить.А вони більші статки мають мало того,що не платять податків, а я плачу на них та ще й субсидії получають.А дітки їхні за кордоном бащляють, а рахуються,що ніде не працюють- це нормально. Вони фіг будуть стояти по дві зміни на ногах на заводі і вставати раненько.Вдома сплять,скільки хочуть і працюють впісили нікуди не спішать.
то до Оля Показати IP 16 Грудня 2015 14:47
заведи собi свиню на балконi, пару курей у туалет пiдсади. поприбирай за ними. понюхай, як то кажуть, райського життя
Анонім до Оля Показати IP 16 Грудня 2015 17:21
Извини, если он фермер, по перечисленному тобою его собственности, то он платит налоги, в том числе, и в пенсионный фонд. Следовательно, он имеет право на пенсию. И еще имеется вопрос на засыпку, лично ты можешь привести пример хоть одного сельского хозяйства, выращивающего минимум 20 свиней и получающего субсидию? Лично ты утверждаешь именно это.
Анонім Показати IP 16 Грудня 2015 10:38
"До завершення 2015 року переважна частина волинських домогосподарств зможе отримати житлові субсидії." Иными словами, "переважна частина волинських домогосподарств" официально будут признаны нищими.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus