USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Де найкраще оформити депозит?*

17 Травня 2023 10:23
Вкладник може розмістити вільні кошти на своєму банківському рахунку на певний термін та під певний відсоток. Мова йде про депозит – різновид вкладів, що надаються банком. Його процентна ставка та термін зазвичай визначаються заздалегідь та вказуються в договорі. Важливо враховувати, що різні банки надають різні умови.

Якщо шукаєте найвигідніші умови, обирайте оформлення депозита в банках SenseBank (колишній Альфа банк Україна): https://sensebank.com.ua/deposits.

Для чого банкам та їхнім клієнтам потрібні депозити?

Депозити надають вигоду вкладникам та банкам.

Основні переваги депозитів для кожної зі сторін:

- Відсотки. Одна з основних переваг для вкладників – це можливість заробити відсотки. Sense Bank виплачує відсотки відповідно до встановлених умов.

- Доступ до грошей. Депозити забезпечують банкам доступ до великих коштів, які можна використовувати для кредитування інших клієнтів.

- Безпека. Вклади в SenseBank захищені державною гарантією, і це означає, що гроші перебувають під захистом.

- Залучення вкладників. Пропонуючи конкурентні відсоткові ставки та привабливі умови для вкладів, фінансові установи можуть залучити нових клієнтів та утримати наявних.

Які перспективи відкривають депозити?

Відсотки, що виплачуються, можуть стати додатковим і стабільним джерелом заробітку без необхідності активної участі клієнта. Відкриття депозитів у банку може надати вкладникам й інші перспективи:

- вклади дозволяють клієнтам зберігати та нарощувати свої фінансові ресурси;

- відкриття депозиту в SenseBank надає клієнтам фінансовий захист та безпеку;

- наявність вкладу може підвищити кредитну репутацію клієнта і збільшити його кредитоспроможність перед банком;

- фінансові установи пропонують більш вигідні умови та відсоткові ставки за кредитами, іпотеками чи іншими фінансовими продуктами своїм клієнтам, які вже вклали свої кошти.

SenseBank пропонує різні типи вкладів з різними умовами, строками та процентними ставками.

Валюта – гривня, дол. США, євро. Мінімальна сума вкладу в гривні – 100 грн, в доларах США, євро – 20 доларів/євро, мінімальний строк у гривні та доларах США – від 3-х днів, в євро – від 3-х місяців, максимальна ставка у гривні – до 18% річних, у доларах США – до 4% річних, в євро – до 2,75% річних залежно від суми та строку.

Всі вклади клієнтів АТ «Сенс Банк» 100% гарантовані Фондом гарантування протягом дії воєнного стану та 3-х місяців з дня його припинення чи скасування.

АТ «Сенс Банк». У Державному реєстрі банків № 158. Ліцензія НБУ № 61 від 01.12.2022.

* Матеріал розміщено на правах реклами. Редакція не відповідає за фінансові операції, здійснені третіми особами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus