USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Де у Луцьку «малюють» велосипедні доріжки

26 Березня 2015 15:34
На окремих вулицях обласного центру уже роблять розмітку для велосипедистів.

Про це під час круглого столу щодо обговорення теми аварійності у Луцьку в управлінні ДАІ УМВС України у Волинській області повідомив начальник Луцького відділ Державтоінспекції УМВС Віктор Главічка.

З його слів, уже сьогодні, 24 березня, наноситимуть дорожню розмітку, у тому числі й для велосипедних доріжок на вулиці Гнідавській.

Окрім цього, як наголосив головний даішник міста, уже розпочали роботи з виведення окремих велосипедних доріжок по проспектах Соборності та Відродження.

«Обладнання велосипедних доріжок, як і освітлення пішохідних переходів – це пілотні проекти, що є таким собі втіленням досвіду інших країн», - зазначив Віктор Главічка.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що пішохідні переходи у Луцьку цього року освітлюватимуть за зразком сусідньої Польщі.

Окрім того, у мерії обіцяли облаштувати велосипедні доріжки на проспектах впродовж цього року. Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови 10 лютого. Тоді міський голова Микола Романюк повідомив, що тротуари цьогоріч робитимуть лише з бруківки та по можливості із велосипедними доріжками. Зокрема, йшлося про відрізок проспекту Собороності від Північного ринку до вулиці Чорновола (на іншій ділянці проспекту планують збудувати підземний пішохідний перехід). Окрім цього, уже в 2015 році владці обіцяли обладнати такі доріжки і по проспектах Перемоги, Волі та Відродження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Кукаріот Показати IP 26 Березня 2015 15:51
Лутше б ялинки посадили, накардуть знов грошей!
Анонім Показати IP 26 Березня 2015 16:20
Я на велосипеді з дитинства,правду кажучи,останні роки стало легше,водіі стали поважати цей вид транспорту,зроблять доріжки-супер,а якби ще відремонтували пішохідну Волі від філармоніі до Киівськоі,як давно обіцяли,бо не одна людина там писок розбила і моя дитина також...
жовчнийлучанин Показати IP 26 Березня 2015 16:43
Супер! буде мені тепер де авто паркувати, бо на газонах вже задовбався...всі колеса в траві.
Авто Ровер до жовчнийлучанин Показати IP 26 Березня 2015 22:21
За таке паркування штраф - 350 грн., достатньо фото і паркуйтесь, поповнюйте бюджет міста.
Мирослав Показати IP 27 Березня 2015 11:04
Сам велосипедист, але створення велодоріжок приймаю без особливого ентузіазму. Всюди їх не зроблять, а ставлення водіїв до велосипедистів не на доріжках,гадаю, погіршиться.
100 до Мирослав Показати IP 27 Березня 2015 14:38
100% Miro

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus