USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Де в Луцьку замінять тролейбусні лінії

21 Червня 2019 13:00
На заміну застарілої контактної тролейбусної мережі цьогоріч у Луцьку потрібно 1,2 мільйона гривень.

Про це йшлося 21 червня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Генеральний директор Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц розповів, що цього року заміни потребують лінії на проспекту Волі, кільці біля РЦ «Промінь», вулиці Львівській і проспекті Відродження.

За словами Володимира Пуца, контактний провід і запасні частини там найбільш зношені. Та додав, що йдеться не про будівництво нових ліній, а про реконструкцію наявних.

«Заміну мереж на Гнідавській і Винниченка ми закінчили минулого року», – сказав директор ЛПЕ і відзначив, що підприємство намагається замінювати проблемні ділянки мережі кожного року.

Для того, аби заміна мереж стала можливою, потрібно внести зміни до Програми розвитку Луцького підприємства електротранспорту на 2016–2020 роки.

За словами Володимира Пуца, лінії можна замінити вночі за тиждень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus