USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Де відпочити лучанам: від четверга до четверга. Огляд

18 Червня 2015 19:00
«Луцьк 18+» та Інформаційне агентство Волинські Новини продовжує розповідати лучанам про культурні і розважальні події, які очікують їх цього тижня.

Також, якщо ви маєте інформацію про щось подібне у Луцьку, і впевнені, що про них обов'язково мають дізнатись інші, - додавайте їх у «Запропоновані новини» на сторінці спільноти «Луцьк 18+», а ми із задоволенням розповімо про них у наступних випусках!

Ювілейний концерт «Акорд 20» | четвер, 18 червня

Dj Konstantin Ozeroff| п’ятниця, 19 червня

Tango Party | субота, 20 червня

«50 відтінків синього» | субота, 20 червня

«Вечірка-пародія на славнозвісну книгу-фільм «50 відтінків сірого». Робитимемо її в дусі Кораблика — зі своїми приколами, конкурсами, розвагами від Микити Чибаря та танцями від Річіка», - пишуть організатори.

«Пульчінелла» і «Король свінгу» | неділя, 21 червня

«Пульчінелла» і «Король свінгу» — інструментальна сюїта Ігоря Стравінського та найвизначніші твори золотої ери свінгу у виконанні симфонічного оркестру ім. Кароля Намисловського. 21 червня о 17:00, Палац культури, квитки 50 гривень.

Фольклорно-етнографічне обрядодійство – «В ніч на Купала» | неділя, 21 червня

З 21 на 22 червня – найкоротша ніч і найдовший день. Це день літнього сонцевороту, який відзначали наші пращури ще 7 тисяч років тому, як свято Купала. Продовжуючи традиції наших давніх і розумних предків, на базі експозиції просто неба «Козацький зимівник» Музею історії сільського господарства Волині — скансен, що в селищі Рокині Луцького району, 21 червня відбудеться традиційне фольклорно-етнографічне інтерактивне обрядодійство – «В ніч на Купала». В програмі: плетіння віночків; міні-фестиваль Купальських пісень; загадування бажання і проходження через вогняну браму; катання на конях – верхи і на бричці; показові виступи бойових мистецтв та елементів козацького характерництва; майстер-клас гончара, ляльки-мотанки та української іграшки; ходіння босоніж по склу і розпеченому вугіллю; стрибання через вогнище, поодиноко і парами; частування козацькою медовухою, кулішем і варениками.

Драмтеатр імені Т. Шевченка

19 червня

18:00 Бенефіс народної артистки України Людмили Приходько

24 червня

18:00 Нестерпні люди, або Наречений з Єрусалиму (прем'єра)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus