USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де відпочити лучанам: від четверга до четверга. Огляд

3 Липня 2014 15:00
«Луцьк 18+» та Інформаційне агентство Волинські Новини продовжують розповідати лучанам про культурні події, що чекають на них цього тижня.

До речі, якщо ви маєте інформацію про заходи, що відбуватимуться у Луцьку, і впевнені, що про це обов'язково мають дізнатись інші, - додавайте їх у «Запропоновані новини» на сторінці спільноти «Луцьк 18+». Ми із задоволенням розповімо про них у наступних випусках!

Перегляд серіалу «Друзі» | 4.07, п’ятниця

Перегляд улюблених серій «Friends» в оригіналі та з українським перекладом. Початок о 20:00.


Липневий відрив від DeKuyper | 5.07, субота

Спеціальний гість — учасник «Бійцівського клубу» та «Розсміши коміка» Коля Кутуньйо.


Фестиваль «Ковель Energy» | 5.07, субота


Виступ гурту «Freedom» | 6.07, неділя

Луцький гурт «Freedom» знову заграє у "Кораблику" добрячу порцію рок хітів 70-80-х років.


Фестиваль «Волинська княжна» | 6.07, неділя

Фестиваль історії, краси і жіночності – «Волинська княжна». «У цьму році планується неймовірно красивий конкурс «Найкращий середньовічний образ», до участі в якому запрошуються усі охочі представниці прекрасної статі — незалежно від віку і комплекції. Кожна учасниця стане володаркою казкової фотосесії, отримає неповторні емоції, призи, і стане особливою прикрасою фестивалю», - пишуть організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
отак Показати IP 3 Липня 2014 15:18
хтось воює, хтось кайфує...
Спортсмен Показати IP 3 Липня 2014 20:16
Культура це добре. Проте спорт - це здоров'я і купа позитиву, не менше ніж під час концертів та фестивалів. Запрошуємо лучан та гостей міста у вихідний день, неділю 6 липня, на стадіон СНУ імені Лесі Українки на ігри 8-го туру чемпіонату міста Луцька 2014 з футболу щоб підтримати свої команди та насолодитися грою кращих гравців міста: Мідас-Трейд - НІКО Ветеран-Лучеськ ДЮСШ-2 ЛСТМ №536 - 40-й Волинь-А - Магніт БРЕНД-ГРУП - Адреналін Початок ігор - 11.00 година

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus