USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Дебют «ГаРмИдЕра» на конкурсі відеопоезії увінчався перемогою

28 Листопада 2015 08:00
Одну з п'яти нагород фестивалю — диплом у номінації «Дебют» отримала відеоробота луцького театру «ГаРмИдЕр» на V Конкурсі відеопоезії CYCLOP.

Про це йдеться у повідомленні на сайті театру.

Цього року театр «ГаРмИдЕр» запустив проект «Поетичний PLAYer» і спробував перевірити конкурентоздатність своїх відеопоезій на V Конкурсі відеопоезії CYCLOP. Серед 78 робіт з 18 міст України дві конкурсні роботи луцького театру потрапили в півфінальну тридцятку. Згодом, одна відеопоезія прорвалася у фінальну десятку. А 22 листопада керівник проекту Алла Доманська отримала у Києві одну з п'яти нагород фестивалю — диплом у номінації «Дебют».

Переможним стало відео на вірш Ольги Перехрест «Поговори зі мною...» , у якому знялися акторки «ГаРмИдЕра» Настя Горобець, Алла Доманська, Юля Яцун, Оксана Бречко, Таня Бондарук, Ірина Силюк. Режисер монтажу — Алла Доманська, оператор — Сергій Бєлов, ідея — Руслани Порицької.

«Відтепер синьо-жовтий «циклопчик» (символ фестивалю) буде нам нагадувати про те, скільки чудових віршів ще чекають на наше відеовтілення», - розповідають митці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ас Показати IP 28 Листопада 2015 11:22
Гармидер бред

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus