USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

«ГаРмИдЕр» запрошує лучан до створення «Мандрівного вішака»

27 Липня 2016 08:15
«ГаРмИдЕр» просить у театралів допомоги для проведення третього фестивалю «Мандрівний вішак».

Цьогоріч гармидерівці обрали 8 спектаклів, щоб показати сучасний театр, який не боїться експериментів і виклику «вийти за межі театру», - пишуть на сайті театру.

Для реалізації ідеї вони просять лучан про фінансову допомогу:

"Фестиваль театрів за межами театру «Мандрівний вішак» 30 вересня – 2 жовтня цього року відбудеться втретє. Цей проект реалізовується «ГаРмИдЕром» винятково на волонтерських засадах спільно з Управлінням культури Луцької міської ради, яке надає фінансову та організаційну підтримку. Коштів виділених міською радою лише частково вистачає на покриття усіх витрат необхідних для проведення «Мандрівного вішака», — а це технічне забезпечення майданчиків для показів, поселення і харчування учасників, інші організаційні витрати.

Квитків на вистави ми продавати не можемо, адже хочемо, щоб більше глядачів мали змогу побачити усі вистави феситалю, а ще вільний вхід є умовою фінансування міською радою. Думаючи про те, до кого нам звернутися за спонсорською підтримкою, ми задали собі просте запитання – для кого ми це робимо? Для тих – кому цікаво пізнавати сучасний театр, для тих, хто приходить на ці вистави. Тому вирішили просити вас, наші глядачі, долучитися до творення «Мандрівного вішака».

Отож, якщо ви бували на виставах «Мандрівного вішака» і хочете віддячити за це, якщо ми вас заінтригували і вам цікаво побачити незвичні спектаклі в незвичних умовах – перекажіть будь-яку суму на картку 4149 4978 7169 8967 (ПриватБанк, отримувач – Бречко Оксана).

Станьте спонсором фестивалю «Мандрівний вішак-2016»! Уявіть лише, як чудово звучить: «Фестиваль профінансували міська рада та громада, а організували на волонтерських засадах місцеві театрали».

Про усі надходження та витрати ми детально прозвітуємо".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus