USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Декларація Авакова: фірми на Кіпрі, колекція зброї та вино

3 Квітня 2017 08:12

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков виявився людиною не бідною, а також великим поціновувачем мистецтв, вин та меблів. Щоб все це зберігати, в нього у Харкові є квартира площею в 657,90 метрів квадратних.

Про це міністр вказав у своїй декларації, де досить обширно розписав своє коштовне майно, передає 24 канал.

Щодо нерухомості, то у міністра, окрім вищезгаданої квартири, яка є у спільній власності з дружиною Інною Аваковою, є власна квартира. Щоправда, майже у 8,5 разів менша – лише 77,6 метрів квадратних. Але вона у Києві. Ще одна квартира у Арсена Авакова є у Чугуєві – на 55,4 метрів квадратних.

Також пара володіє квартирою на 70,9 метрів квадратних у Харкові та по 1200 метрів квадратних земельної ділянки кожен у селі Коробчине на Харківщині.

Як не дивно, але автомобіля у Арсена Авакова немає. Як і в його дружини.

Зате міністр є кінцевим бенефіціаром двох фірм на Кіпрі – Ulisse Management Limited та Fontana Management Limited, а також є власником італійської Avitalia s.r.l. Останню компанію він оцінив у 8,832 мільйонів гривень.

Вирішив у свою декларацію Арсен Аваков внести у трохи жарту. Серед нематеріальних активів є таких запис:

Сценарій у вигляді РЮКЗАКІВ, з газетними вирізками: Печальна історія про депутата каплюнаізпартіїпростихблюдей, який разом з бльовочкіним та столяровою, за російські гроші заробляє брехнею (вартість 2 млрд. рублів або 1 грн.)

Колекції вин Арсена Авакова могли б позаздрити багато ресторанів, збірці творів мистецтва – численні українські музеї, ну а дружина Інна не повинна вважати себе обділеною коштовностями. Хоча і сам Арсен Аваков не проти поносити цінні прикраси – годинники Rolex Daytona, Vacheron Constantin та Jaeger LeCoultre.

Загалом колекція вин виробництва Франції, Італії, Німеччини, Австрії, України, Іспанії, США, Чилі нараховує понад 760 пляшок. Серед них є й такі, які старші за самого міністра – вино Chateau Mouton-Rothschild 1945 року. А до вина і колекція етикеток вина Mouton-Rothchild різних років.

В переліку коштовних речей, які підлягають декларуванню – чисельні описи італійських меблів.

Цінних паперів у Арсена Авакова лише 12. Це акції ПАТ ФК "Металіст". Їх міністр оцінив у 3 гривні.

Щодо зароблених грошей, то Арсен Аваков вказав 466121 гривень зарплати, 20000 гривень – погашення номіналу вартості казначейських зобов’язань Військові серії В, та ще 2800 гривень – погашення купонів казначейських зобов’язань Військові серії В.

При цьому на банківському рахунку він тримає 964944 гривень та 175804 доларів. Довіряє ці кошти він державним фінустановам. Готівкою ж тримає 15000 гривень, 12800 доларів, 65000 євро, 870 фунтів стерлінгів, 3015 канадських доларів, 96000 японських єн. А ще на 200000 гривень – активи у дорогоцінних (банківських) металах.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
українець Показати IP 3 Квітня 2017 09:07
Самий справжній Бандит в українському законі. Про що ще можна тут розмовляти - скотина на скотині сидить, нічого не змінилося за 20 років. Гребе, гребе самі їх обираємо!!!!!!!!!!!!!!
свідомийу Показати IP 3 Квітня 2017 11:03
То виявляється за це майданівські бандити на чолі з Аваковом Яценюком Тягнибиком Порошенком били і палили воїнів правоохоронців, щоб в них в офшорах грошей побільшало в хатах картин а в погребах вина. Щоб в Яценюк майже три гектари межигірської землі привласнив новий мерседес с класу кабмінівський за третину ціни "купив",щоб Юля каталась на вкраденому з межигіря мерседесі?Де ви гідні щеневмерлики є чим крити? Ви вже ж "не такі як були". Чи просто спонсори закінчились а з ними і розхвалена "гід
Ігор Показати IP 1 Травня 2017 13:21
цікаво, у пеклі цій україножерській мерзоті буде нагода скористатись награбованим та вкраденим?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus