USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Декомунізація на Волині: перейменування вулиць у Ківерцівському районі

4 Червня 2016 13:30
З огляду на процес декомунізації на Волині, згідно з розпорядженням голови ОДА, у місті Ківерці та населених пунктах Ківерцівського району перейменували низку вулиць.

Про це повідомляє Ківерцівський районний інформаційний портал.

Відповідне розпорядження підписав голова Волинської ОДА Володимир Гунчик від 17 травня 2016 № 216 «Про перейменування об’єктів топоніміки в області».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанка Показати IP 4 Червня 2016 14:36
Ех, генерал Ватутін, не можуть Вам нащадки пробачити те, що Ви Київ від німців звільнили... В мене навіть слів не вистачає...
хм Показати IP 4 Червня 2016 14:54
а 17 вересня - це в честь чого?
скоро Показати IP 4 Червня 2016 17:21
Скоро переписувачі історії у своєму "благородному пориві" змінять назви осінніх місяців - вересня і жовтня у календарі. Нічого людям памятати історію.
грім Показати IP 4 Червня 2016 23:52
Це не декомунізація-це замилювання очей. Декомунізація-це коли старих колишніх парторгів від Компартіі,затятих комуняк,які калічили людські долі колись і продовжують калічити, колишніх комсомольських ватажків-холуів комуняк,повиганяють з владних структур разом з Гунчиком та усіма директорами мистецьких та культурних закладів,які і досі рулять ідеологіею рабів, повикидати всіх пердунів-керівників-пенсіонерів-директорів держпідприемств (хай ідуть у бізнес), повідправляти вчительок та вчителів пенсіонерів-комуністів на відпочинок і вигребти після них авгіеві конюшні іхньоі ідеологіі,способу мислення,світогляду рабів. От тоді може щось і зміниться у омоложеному суспільстві. І чого це Гунчик підписуе розпорядження??? А обласна рада,а районна рада,,а громади ,що позасинали ,чи вмерли,чи ім бракуе розуму? Це ж безпосередні функціі рад і громад,але і досі керуе ГУБЕРНАТОР,як за часів Російськоі імперіі та 1секретарі обкомів КПРС ,як за часів СРСР . Яка ж це декомунізація-це окомунізація під виглядом зміни вивіски.
Коля до грім Показати IP 5 Червня 2016 11:51
Ви типичний більшовик!
Анонім Показати IP 15 Вересня 2016 12:02
Євгенія запитує,Тиверці - це хто??? оскільки вул.Степана Бойка перейменована на вул.Тиверців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus