USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

«Демократії нема», – Віталій Кварцяний про стан футболу в області

7 Вересня 2017 10:54
Федерація футболу Волині цьогоріч святкує 20-річчя, проте стан забезпечення області спортивним інвентарем, майданчиками, футбольними полями далеко не найкращий.

Про це йшлося під час засідання 15-ї сесії сьомого скликання Волинської обласної ради 7 вересня.

Депутат облради Віталій Кварцяний, який взяв слово від імені федерації, відзначив, що виступив у раді вперше майже за 2 роки каденції.

Насамперед Віталій Кварцяний підкреслив, що поряд із освітою, медициною потрібно піклуватися також про футбол, адже «спорт – це престиж держави». Та додав, що із Волині на державний та міжнародний рівні вийшли безліч спортсменів.

«На жаль, протягом багатьох років нікого не цікавило, в якому стані зараз знаходиться футбол у нашій області. Багатьох депутатів він не цікавить, але це теж частина життя», – сказав Віталій Володимирович.

Він підкреслив, що найкраще футбольна ситуація виглядає в Луцьку, де є і спортивні майданчики, і футбольні команди, які беруть участь у різних чемпіонатах. Далі за обласним центром слідують Ковель, Нововолинськ, Володимир-Волинський, Луцький район, Ківерці та інші.

Загалом на покращення спортивної інфраструктури в області потрібно близько 120 мільйонів гривень. За словами Віталія Кварцяного, найгірші ситуації склалися, наприклад, у Локачах і Маневичах.

Насамкінець Кварцяний акцентував, що, незважаючи ні на що, Федерація футболу Волині посідає сьоме місце в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
старовір Показати IP 7 Вересня 2017 11:03
прийшло, сказало і пішло. похлопали, посміялися і забули. Краще б як Маркевич у Винниках, за свої гроші зробив би стадіон в Теремно, люди давно б памятника при житті поставили б, а не пальцем тикали на вулицях.
воротар Показати IP 7 Вересня 2017 11:28
діду та ішов би ти капусту вирощувати.....
777 Показати IP 7 Вересня 2017 11:52
На Волині давно вже футболу не має...
123 до 777 Показати IP 7 Вересня 2017 14:45
Тому що є Кварцяний!!!!!!!
Футболіст Показати IP 7 Вересня 2017 12:06
Те, що Кварцяний вперше за два роки вийшов за трибуну, щоб сказати реальні речі про футбол - це оцінка його діяльності. Мав би, мабуть, щосесії піднімати питання про розвиток футболу зокрема, і про спорт взагалі. Сумно. А те, що спорт зараз в страшній ямі і нікого не цікавить - правда, треба голосніше і більше про це говорити на різних трибунах, засіданнях і колегіях.
тренер Показати IP 7 Вересня 2017 13:07
Всьому свій час, і стадіону, і пам'ятнику, і капусті... а якщо мовчати, то спорт на Волині не відштовхнеться від дна ніколи
Женік Показати IP 7 Вересня 2017 16:03
Та не чіпайте ви того Кварцяного. Він і так натерпівся. А тепер став заручником ситуації
124 до Женік Показати IP 7 Вересня 2017 16:39
Ніхто не чіпав його, він сам заявився і давай скандалити. Від чого він натерпівся? Чи всі від нього натерпаілися? Заручником він став добровільно, а це вже не заручничництво.
скай Показати IP 9 Вересня 2017 23:10
а що побудував кварц за стільки років---він тільки користуеться тим що зробив столяр та палиця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus