USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Демонстрація і погроми у Брюсселі: сотня арештованих

26 Листопада 2017 11:35
У Брюсселі демонстрація проти рабства переросла в погроми, затримали 100 людей.

У Брюсселі після демонстрації проти рабства, яка переросла в погроми в центрі міста, затримали близько 100 осіб. Про це на своїй сторінці в Twitter написав міністр внутрішніх справ Бельгії Жан Жамбон, повідомляє 112 канал.




До вечора поліція навела лад у бельгійській столиці, було застосовано один гелікоптер та водомет.

Постраждалих в результаті заворушень немає.

Місцева газета Le Soir з посиланням на прес-секретаря поліції Ільзе Ван де Кэере повідомила, що спочатку демонстранти протестували проти рабства в Лівії. Але потім у натовп увійшли близько 30 молодих людей у балаклаві і спровокували людей рухатися в бік магазинів.

"Вони попрямували до вулиці Луїз, де почали громити бутіки", - розповів представник поліції.

"Порядок на центральних вулицях відновлено. Поведінка провокаторів - неприпустимо, а реакція поліції - негайна і жорстка", - пізніше заявив начальник поліції Брюсселя Філіп Клос.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus