USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Демяненко розповів, що давав хабарі і не склав кубик Рубика

10 Серпня 2012 11:53
Про найдорожчий подарунок, який робив, в якій країні ніколи б не жив і з яким політиком побував би на безлюдному острові розповів головний тренер ФК «Волинь» Анатолій Демяненко.

Про це пише сайт ФК «Волинь».

В інтервʼю газеті «Спорт-Експрес в Україні» Анатолій Демяненко відповів на запитання, які, переважно, не мають стосунку до футболу.

Зокрема, головний тренер зізнався, що давав хабарі працівникам ДАІ, причому не раз. Разом із тим він повідав, що не цурається нецензурщини, якщо бачить несправедливість. «Це відбувається тоді, коли бачиш несправедливість. От і хочеться все висловити. У футболі це теж нерідко буває», ‒ поділився Демяненко.

На запитання, в якій країні ні за що не оселився би, відповів, що, «напевно, десь в Африці». А серед чинників, які найбільше нервують, назвав обман.
Щодо футболу, то на запитання про першу зарплату в київському «Динамо» Демяненко зазначив, що не памʼятає її обсягу: «Охо-хо! Вже й не пригадаю. У «Динамо» я прийшов у 1979 році, проте яка в мене тоді була зарплата, в памʼяті не залишилося». Сказав, що якби не став футболістом, то, напевно, зайнявся би хокеєм: «У дитинстві я любив два види спорту, яким приділяв однакову увагу. Одним з них і був хокей. Ну а іншим, зрозуміло, футбол».

Окрім того, головний тренер «Волині» зізнався, що йому ніколи не вдавалося зібрати кубик Рубика, хоча він і пробував. Проте, не вистачило терпіння. «Надто довго його збирати», ‒ нарікає Демяненко.

Найдорожчим подарунком, який будь-коли дарував футболіст, є машина. На запитання, кому ж дістався такий презент, тренер відповів, що рідній людині.
Щодо «стосунків» із компʼютером, то Анатолій Демяненко зазначив, що працює з технікою на рівні користувача: «Назвав би його середнім». І потрібну інформацію в Інтернеті знайти може.

Також наставник «Волині» пригадав, що за радянських часів виписував «Комсомольську правду», «Труд». «Зі спортивних обовʼязково виписував «Радянський спорт», «Спортивну газету», тижневик «Футбол-Хокей», ‒ додав він.

Не оминув своєю увагою тренер і політику. На запитання: «З ким із політиків із задоволенням провели б день на безлюдному острові?» через сміх відповів: «Не знаю, не знаю... Напевно, з тим, хто має почуття гумору, і з яким ніколи не засумуєш».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus